Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
REDeath
őstag
most őszintén szerintetek ez megnyugtató?
2 napja nem gépeztem, mer ahogy hazajöttem, egyből mentem is el itthonról...
most leülök géphez, opera megnyit, kb 11 fül. hmm.. 3-4 fülnél mikor ki akartam lépni kiírta hogy jogrend megávltozása.. jahmmm
wtf... rossz előérzet 
kilépek belőlüök valahogy. nézném leveleket opera hirtelen kilép. jupiiiíí
feladatkezelőben ''csak'' 3 ismeretlen folyamat volt.
és még csodálkoznak ha lecseszem őket, hogy összevissz katitngatnak a gépemen, anéálkül hogy elolvasnák hogy mit ír ki...
ennél már csak az a durvább, hogy kapok naponta 9 spamet, eddig csak 3 volt max...
és másik dolog meg muterom. kap néha ilyen szokásos '' szia andrás rég láttalak hoyg vagy?'' spamot. de nem vágná le hogy ez nem is neki jön csak úgy reklám meg ilyen afszságok. pedig mondtam neki eddig kb 5-6 szor. és mikor 7edjére mondom, akkor is kételkedik, hogy mivan ha csak a nevét írták el stb. kérdem címzettnek sem te szerepelsz, akor mit erősködik? és ilyenek használják a gépemet... csoda hogy még megy midnen gond nélkül
(azt leszámítva, hogy nővérem csak tölt és tölt és tölt de dvd-t nem vesz hogy kiírja a sok sazrt vagy valami...
hát lesznek itt reformok
spontán törlés, meg miegymás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wtf... rossz előérzet 

spontán törlés, meg miegymás ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)