Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
heh klíma az itt is van, de nem lehet bekapcsolni mert ''sokat fogyaszt, és az áram drága'' így aztán hosszú ujjú fehér ingben, mellényben és nyakkendőben kell főnöm a saját levemben, valamint nemsoká el kell kezdenem takarítani is, recepció felporszívózása, felmosás, ablaktakarítás... akkor fogok igazán leizzadni.
T|-|om: feltételezem fővárosi vagy, nos én nem, úgyhogy a helyi 600 ftos órabértarifával nem tudom mennyire segítelek ki. jatt a tiéd, a benzint magad állod.
basszus leütöttem itt egy hatalmas bogarat, és olyan mocsadék büdös hogy rögtön elhányom magam!!!! EEEEEE
Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest