Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Canon EOS DSLR topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Retekklub: antsz: hehe...
Profiba nézzenek be mert ott van mit nézni... 2 hete sonka/túró/szalonna és más termékek voltak kirakva a fagyók tetejére leárazva: 100/50ft... láthatóan rajta volt a 03.18, 03.30-as dátum vagy ezek közötti mindegyiken (04.02-án néztem...). Ma is megyek be a kasszánál megláttam, hogy van Mars csoki... na mondom veszek egyet, kiveszek egyet: szürke a portól és le is járt 03.04-én... ok veszek egy másik dobozból.. az is lejárt... na de ilyet... sztem holnap is bemegyek és megkérdezem, hogy hívjam az ANTSZ-t vagy vásárolhatok ingyen???
Szintén retekklub: Marutit üldöztek a rendőrök...
a hónap vicce... biztos tuning maruti volt és nem érték utól csak a sín állíthatta meg...
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Suzuki topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor viszont minden elismerésem a rendőröké mert gyorsan futottak és még a kamera is csak alig remegett