Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig egyszerű. Megutáltatták az emberekkel az idegen nyelv tanulást sokszor (pl. velem az oroszt amit rüheltem , aztán kiderült, hogy már minden normálisabb helyen angolt vagy németet lehet tanulni, jól le is maradtam gimiben)
Igazándiból az kéne, hogy fiatalon, gimiből fél évet az ember más nyelvterületen töltsön. Nekem kínszenvedés a nyelvtanulás, ha nem használom , el is felejtem.
Ennek örömére van két rigó alapfokom ( angol, német) azt pazony. Szvsz középfokra el se fogok menni, úgyse a papírt nézik, hanem hogy mennyire beszélek (vagy nem beszélek) az adott nyelven... -
VladimirR
nagyúr
igen, ez engem is meglepett
lehet engem azert ert varatanul, mert kozepiskolaban anno a legerosebb angol csoportba kerultem (amit nem ertek hogy tortent, mert altralanosban vegig harmas voltam, talan egyszer kettes is) es a kb 15 csoportbol mar 4-5 embernek volt nyelvvizsgaja erettsegi elott (nekem kevessel utana lett meg)
de akkor is fura (pedig nem is mondanam magam jonak)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gumi és felni topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest