Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Szerintem nem állja a pofám, bár nemtom mirét, én csak próbálom elütni az időt mint bárki más aki idejár, bizonyára a neveltetésemmel és a stílusommal leheta gond, hát ez van, én ilyen vagyok, nem tudok és nem isakarok megváltozni, ha meg majd nagyon a bögyébe leszek majd banolhat, és marad nektek egy szép emlék rólam, legalábbis remélem, mert bármilyen fura én tök jól elvagyok itt veletek, jobban repül a munkaidő itt mint a slágerrádióban
No ennyit az őszinte vallomásokról és jánoska érzéseiről, eljött az idő amit nagyon vártam már a héten, szerintem nemcsak én. Vége a napnak és a hétnek, úgyhogy jó pihit meg jó hétvégét mindenkinek.Mikulást meg ha megbántottam valamivel valamikor akkor sajnálom, nem volt szándékos
no ahhojj
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Formula-1
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No ennyit az őszinte vallomásokról és jánoska érzéseiről, eljött az idő amit nagyon vártam már a héten, szerintem nemcsak én. Vége a napnak és a hétnek, úgyhogy jó pihit meg jó hétvégét mindenkinek.Mikulást meg ha megbántottam valamivel valamikor akkor sajnálom, nem volt szándékos
no ahhojj