Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
végülis ebben van valami, egyébként ez főleg nőkre igaz, de nem csak rájuk, hogy bizonyos időnként veszekedniük kell. Ez mindössze két esetben fordul elő: amikor kéne, meg amikor nem. Egyszerüen soha nem birtam felfogni, miért van az, hogy emberek élnek X ideig békében, akkor utána rájuktör a veszekedhetnék. Én ilyenkor szoktam kőbunkó módon beszólni nekik, de azt se mindig veszik észre.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
megadom helyette a választ, egy szóban: erre (tehát verni rá a blattot
) -
EQMontoya
veterán
Thrawn fórumtársat nem látá vki? El vagyon tünve 1 ideje...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
ott a pont
Nah away ebéd. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Különben azon az állásponton vagyok, hogy minél később, annál jobb. Ebben azért nem teljesen tudok egyetérteni. Szerintem ha vkinek 16-18 éves korában van komolyabb kapcsolata (mivel nem akarok deffiniálás hiányáből eredő félreértést, ezért legyen a komolyabb az, ami 1 évnél hosszabb), és közben megtörténik 1-2 dolog, hát nincs abban semmi rossz
Legalábbis nem érzem úgy, hogy nagyon rosszat cselekedtem volna ezáltal
Nyilván a disco wc-jében elvesztés gázos dolog, de hát aki hülye, haljon meg...
És amiben főleg nem értek egyet, h szerintem aki nem kerül bele egy tényleg komoly kapcsolatba olyan max 20 éves koráig (aminek azért része 1-2 intim dolog is), annál ez nagy valószinüséggel komplexusokat fog kiváltani, hogy a másik biztos szebb meg értékesebb, hogy ők már évek óta együtt vannak, stb... szal nem biztos, hogy jó dolog az ''amig nem lesz mise, addig nem dugtok Ti se'' hozzáállás. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
300 zsepit használtunk el...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én is gép mellett alszom, de jó dolog, mert ha elfáradt az ember a nagy PHzásba, akkor csak kidől balra a székből, és már alhat is

-
EQMontoya
veterán
Montoya üzenete:
tudod, Szent István szobra alatt is ott van, h 975-1038, csak nemtom, h 20as, 30as, v 70es...
*** üzenete:
ez komcsi?
Engedelmetettek, utolsó PH postom, asszem, most belehalok a röhögésbe... † -
EQMontoya
veterán
nah, akkor én is bekapcsolódok a tudományos életbe! Mai matekversenyen kaptuk a következő példát:
Bizonyitsuk, hogy van olyan 17 hatvány, amely (sorrendben) 2006db 0-ra, és egy db 1-esre végződik.
Akit érdekel a matek, javaslom, meg lehet csinálni gyakorlatilag mindenféle komoly matematika nélkül (sztem még 10.es anyag sem kell hozzá) -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem is eza baj, hanem hogyha Pirinénnye az 1.2es vw polóval elkezdi előzni 110el Lakatos Józsit, aki a külsőben 102vel megy az 1.3as Ladával, akkor valamelyiket az Isten se menti már meg... meg Titeket se...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
persze, értelme 0, de attól még nem kell senkit az annyába küldeni... ha Neki tetszik, hát tegye

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mer a 350z után má opelbe nem rakod be a segged, ugye?

-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
miskolc szarásig van velük.
-
EQMontoya
veterán
még mindig gimibe járok, bár már nem sokáig
(Visszaolvasva erre rájöhettél volna, a 17-18as korosztály emlitéséből) Amúgy nálam ez úgy müködött, hogy az angolt azt szerettem általánosban, elkezdték nyomni gimiben elég keményen, annak meg is volt az eredménye, német meg nem tetszett, nem is ment, aztán kaptunk 1 tanárnőt, akinek a tanitás nem erőssége, igy abból sikhülye is maradtam
Life is beautiful 
-
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
azért gagyi, mert a kontrasztja és a fényereje nagyon gyengus, szal összességében a képminőség is. Viszont keveset fogyaszt.
Hatosztályos gimi, 7. elején idekerültünk, 9.-ben félévkor megcsináltam a rigós közepet angolból... igen, ennyit jelent 1 jó tanár. (Általánosban is tanultam, de az nem ért túl sokat) Azért az élet fintora, h angolból most készülök felsőre, németet meg tanulok lassan 5 éve, és olyan sik vagyok belőle, mint a nagyalföld... -
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
igen, olyan gagyi...
Én nem voltam angliában, és volt már, aki megkérdezte, h kinnvoltam-e, amikor az amerikai sráccal társalogtam... szal lehet fikázni a nyelvoktatást, de az, h 17-18 évesen cambridge felsőre jelentkezett egy osztályból 12 ember, és nem nyelvtagozatos osztály, szerintem nem nevezhető rossznak. -
EQMontoya
veterán
[21:55:04] Montoya: tegnap este megvolt a nagy bebaszás?
[21:56:58] Montoya: reakcióidőből itélve igen...
[21:59:09] Dani(L): anyám itt ül
[21:59:19] Montoya: jah, én kérek elnézést
anyuka bittos jó véleménnyel lehet
-
EQMontoya
veterán
tüzvédelem: [link]

nyelvvizsgákkal kapcsolatban: most készülök cambridge felsőre... elég húzós. júniusban vizsga.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már annyi ilyen ökörséget kitaláltak, h Dunát lehetne rekeszteni vele... ha tényleg kifejteni a hatását az igy reklámozott szaroknak csak a fele, a fél világ tökéeltesen kúrna

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha nem ér le reggelre, kiirom holnapra
amúgy nekem tetszett, szerintem aranyos
mod: dvd-n van meg, nem aviba.
ToBeY: LOOOOL
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
LOL, ez beteg... NTD szintü.
-
EQMontoya
veterán
jah, ha számitok rá
de nem is ez volt ma a legszebb... gurulok lefelé a bükkben, látom, h egy helyen le van zárva a fél útpálya, és ''úthibák'' tábla jelezte azt az apró, körülbelül egy méter mély szakadékot, amely úgy keletkezett, hogy kb 10 méter hosszan leszakadt a fél útpálya... magyar megoldás: nem megjavitjuk, hanem kitesszük, hogy ''úthibák''. Apró hiba, nem? 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
nem sok hijja volt, fel akartam menni 1 patkára, ami látszólag kb szintbe volt az úttal, nem túl meredek szögben érkeztem, amikor észrevettem, h a patka olyan 3-4 centis, és rohadtul nincs szintbehozva, szal nem igazán sikerült rá felmenni, csak megdobta az első kereket... behúztama féket, és megálltam, szal para nem lett... i love közútkezelő.
-
EQMontoya
veterán
nah, megvolt az év első nagy bringázása...
-
EQMontoya
veterán
yeah, kiderült, h nem kell holnap 7kor kellnem, yeppyepp

-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
not bad.
én csak azt unom, h holnap is 7 fele kelek, ma 6:30, szal fasza eza hétvége... -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
20-21 fok nekem még hideg (főleg létezni benne), olyan 22-23 az ideális.
-
EQMontoya
veterán
mi eza kihaltság?

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kinek szóttá be?

Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Arc Raiders
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy anno azzal szórakoztak, h 99999999*...-os képet raktak az oldalba, attól is kiakadt a legtöbb böngésző, sőt, olykor a gépek is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ott a pont
Nah away ebéd.

Legalábbis nem érzem úgy, hogy nagyon rosszat cselekedtem volna ezáltal