Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Jól van na, jól... majd igyekszem, de hát ugye néha félrekattintok és hopp, máris a poltopikban figyelgetek. Pedig még a kedvencek közt sincs

Viszont tudok egy univerzálisabb megoldást. Nem nekem kell kerülnöm a PHolitikát, hanem a modoknak. Mert ugye ha nem látják az anyázást, banán sincs
Na? Áll az alku?
-
BlacKSouL
addikt
Megismer az ember másokat szegről-végről, legalábbis nagyjából párszáz hsz alapján, és akkor benéz a polba, és homlokegyenest ellenkező személyiségre utaló megnyilvánulásokkal találkozik. Van egy nagy gyűjtőtéma, a számítástechnika, amiben többé-kevésbé mindenki jól elvan, és a véleménykülönbségek ellenére is normális tud maradni(a nagyobb többség), és akkor van egy sötét, fekete lyuk, ahova betévedne emberek, és előtör belőlük az állat. És ebben az a faramuci helyzet, hogy véleménye igaz hogy mindenkinek lehet, de sajnos nem tudják meghúzni a határt emberek. Én is betévedtem párszor kíváncsiságból, még próbáltam is hozzászólni, de - habár nem tartom magam senkinél sem intelligensebbnek - mégis rájöttem igen rövid idő után, hogy gyorsan el kell onnan jönni, mert a fekete lyuk magába ránt, és akkor szabhatja az ember az emberi mivoltát. Meg a tagságát.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest