Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Tegnap gondolkoztam el azon, hogy vajon nem az lenne-e a legjobb megoldás, ha a jelenlegi politikai helyzetet nézve a poltopikot bezárnátok. Nem tudom meddig, de 2 hétre tutira. Menjen mindenki oda politizálni, ahová akar. Az indulatokat sosem fogjátok tudni visszafogni, csak ideig-óráig. Ha nem lenne hol gyűlölködni, akkor talán lecsitulnának a kedélyek. Elég szomorú, hogy az ország is így próbálja ezt megmegoldani, ahelyett, hogy nyugodtan, egymást meghallgatva, és a közös érdeket nézve leülnének egy asztalhoz, egy kerek asztalhoz.(Nem volt hüle gyerek ez az Artúr.)
Tudom, naív vagyok...
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon egyszerű, fizetőssé kell tenni
Egy hsz=50Ft. Szerintem nem lenne finanszírozási gondja a PH!-nak.
Gyalázkodó hsz-t lehetne venni 300-ért, ideiglenes, 10perc után törlődő gyalázkodót 150-ért, egymást anyázót 500-ért, alapelveket súlyosan sértőt 1000-ért, és egy 5napos tempbanért, többszöröset pedig 2000+ban-ért.
Persze nagy része csak a poltopikra lenne érvényes, a súlyosabbak esetleg más topikokban is bevethetők lennének
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest