Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
én láttam ma a könyvet, beleolvastam - mint egy napló, csak folyik kifele belőle a sok szennyes

árpa attila ajánlója:
''Ez a könyv durva. Frankón. Nem azért mondom ezt, hogy maguk megvegyék, habár általában ez a cél egy ilyen ajánlóban. De ez most tényleg az. A srác vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye, hogy ezt így le merte írni. Ez a könyv arról szól ugyanis, hogy miként lopják szét az ország egyik legismertebb áruházát a dolgozók és a vásárlók.
Ebből a könyvből kiderül az, hogyan működik, vagy nem működik az áruház biztonsági szolgálata, hogyan lehet eladni romlott csirkét és átcímkézni a lejárt szalámit, miként lehet elpasszolni a fényre olvadó számítástechnikai termékeket, sőt az is, hogyan készül a Tesco top tízes könyvlistája, amelyen ez a kiadvány hétszentség, hogy nem fog szerepelni. A szerző - nem csodálom, hogy álnevet használt - elmeséli, hogyan tudnak szert tenni plazmatévére egy cukrosbriós áráért, vagy mi a buli egy eltitkolt bombariadóban. Hogy igaz-e? sokat agyaltam rajta, de a srác olyan őszinteséggel írja le, miben volt ő maga is benne, hogy kénytelen vagyok hinni neki. És hogy ugyanott fogják-e halálra röhögni magukat ahol én? Nem tudom. Hogy ugyanott fognak borzongani, rémüldözni, vagy csodálkozni, ahol én? Ezt sem tudom. De hogy hozzám hasonlóan, ugyanúgy nem fognak tudni bemenni egy Tesco üzletbe, mint azelőtt... Na, azt garantálom!''
szerk.
na, elnézést, ha untattam itt vkit
pff
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest