Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem aggódom, olvasd el mégegyszer az első sort. Olyan izom nincs ott, ami a bordákat mozgatja.
erdey_a : a munkahelyi stressz kikészítheti az embert, tapasztalom a barátnőmön. Amióta aláírták a felmodását (még van 25 napja hátra) sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyzottabb. (nem riad fel hajnai 4-kor.)
erdey_a #2174: gondolod lesz kedved dúdolni?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
köszi az infót, talán holnap bemegyünk az ambulanciára
És köszi a kérdést másoknak is. A baj bizony komoly... ki készültem. Hiába lett meg a lakás, hiába kaptam meg a kölcsönt, hiába vettünk meg egy csomó műszakói ciket, mégsem tudok boldog lenni. A párom állása bizonytalan (sőt...), én szétmelózom az agyam semmi eredmény nélkül. A párom beteg, az előre eltervezett pénz úgy tűnik nem lesz elég... Fáradt vagyok, ideges vagyok, fáj a bokám (régi sérülés) fáj az élet, berúgtam pedig mennem kellene a kedvesemért és ha meglát tutira megharagszuik...
Meg millió olyan munkahelyi dolog amiről nem beszélhetek, de higgyétek el, képesd felőrölni egy embert... Talán ez a fő indíték, a többi csak adalék. Utálom magam...
és ahogy nélzem a nyolc 28-as buszt is lekéstem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest