Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Te meg már gondolom voltál amerikai elnök
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű 
Egy szóval nem állítottam, hogy úgy van, ahogy mondtam, ez a személyes véleményem. Valahogy nekem szimpatikusabb, mint a sok maszlag, mint amit pl. a tv-ben nyomnak. Szerintem a legnagyobb naivság ma, ha elhiszed informált vagy. Van egy képem a dologról, ami lehet hogy alapjaiban hülyeség, mert téves információkra épül, de legalább tisztában vagyok ezzel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy olajért mentek vagy fegyverért, hogy viktor vagy péter stb. Mert ezek mind legalább 3. kézből származó információk, amiknek a tartalmi értéke erősen közelít a 0-hoz. Saját szememmel nem láttam, másnak meg nem igen hiszek, de legalábbis fentartással kezelem, ergo legfeljebb véleményem van róla...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű