Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
hát ilyen már télleg nincs.. nem volt bajom eddig az ujoncokkal, de az utóbbi időben félelmetes hogy megszállták a ph-t, és egyszerüen hihetetlen mekkora értelmi szinvonalon nyomják a hsz-eket főleg a hwpiacon (és máshol is).. 5kérdés 5hsz-ben, aztán meg beir valami akkora ökörséget, h rossz nézni (és nem arról beszélek hogy nem ért a technikai részéhez, az nem lenne baj).. és ezellen sztem a modik is tehetetlenek, emiatt még figyelmeztetni se lehet vkit, mit mondasz neki, gondolkozz mielött leírnál valamit? erre benyom 18 smile-t és még mindig azt se tudja miről van szó.. (akinek nem inge ne vegye magára, és sry hogy ide, de most kiborultam
)
-
Integra
titán
válasz
Silencer83 #2689 üzenetére
nem biztos, azt veszem bele ami a legjobb lesz a támasztott követelményeknek
-
Integra
titán
válasz
Silencer83 #2687 üzenetére
tudom, de majd a következő gépbe, az am2 sli atomerőmű lesz úgyis, vóterkúlinggal.
-
Integra
titán
válasz
Silencer83 #2685 üzenetére
ááá, bemegyek az iponhoz, aztán veszek valamit ami van, eléggé elvannak látva táppal meg márkákkal, a semminél minden jobb kb
nem akarok sokat költeni, mert erre a konfigra nem érdemes, majd a következőre költök. -
Integra
titán
válasz
Silencer83 #2674 üzenetére
1. nemtom hol kapni
2. ebbe a konfigba szerintem túl drága és felesleges lenne
mondjuk erre még beneveznék, ennyi pénzt még lenyelnék
[link]
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
jobb reggelt mindenkinek!
úgy látszik kicsit kevésnek bizonyult ez az alvásmennyiség ennyi sör után, mert elég fáradt vagyok... -
Loretto
veterán
válasz
Silencer83 #2677 üzenetére
Kéket vegyél, én azt vettem volna - ha nem robban pont akkor a tagan a képbe - piszok jól fest.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Silencer83 #2674 üzenetére
Tetszetős egy táp
Type-R - még a neve is jó.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
szakadó esős, tápvásárlós jóreggelt
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam #2659 üzenetére
Nem azert mondom, de szerintem bunkosag ilyen modon ongyilkosnak lenni...
Hat nem gondol masokra?
Ha meg akar halni, akkor miert kell mindenaron igy tul cifrazni?
Nem akarok szivtelennek tunni, de nem latom a logikat. Ha feltunest akar, akkor menjen ki a hidra meztelenul es enekeljen Demjen Rozsit, ha meg meg akar halni, akkor arra megvannak a biztos modszerek. -
QuarK
senior tag
Ahol magas a lösztartalom, azt is hívják (népiesen) sárga földnek.
''Magyarországon a lösz nagy területeket borít főleg az Alföldön és Dunántúl. Népies neve sárgaföld''
5 perces limiten túl jutottam ide...
Grafiqs: Asszondja xpress...(Én is vasra tippeltem)
[Szerkesztve]
szerk2.: magas helyett magasz-at írtam
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
miért sárga a sárga föld?
-
Racecam
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #2650 üzenetére
Mondtam, hogy szívesen elviszlek kocsival ''hazáig'' is ... volt még időm munkakezdésig... (upsz ha az igazira gondolok, az lehet kicsit messze lenne
)... Hát ja.. Összejött minden...
Ja most látom, ez már később volt....
Bakker gyerekek senki ne parkoljon a nyugatinála f elüljáró alá, ha kedves az élete (meg az orra..)
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
na, az alkoholista juzer, nolf mint olyan x := nem tudni mennyi sör után szunnyadni vonul. legyen szép az esétek offolók.
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2642 üzenetére
vagy ugatanak papírkutyák (C) Dunaujv '97
tiv83us: Te meg honnan nyomod a NETet? -
-
-
norbiphu
őstag
válasz
Viktor0610 #2638 üzenetére
ne háborgasd had aludjon
mod:megbocsátok
[Szerkesztve] -
-
-
Bubu79
addikt
válasz
barnam_ #2628 üzenetére
A tulajnak már én is szóltam, és mások is... Sőt, legjobb tudomásom szerint már a rendőrség is...
Hála az égnek mostanában nem találkoztam vele, lehet, hogy eltűntette, vagy megcsinálta a kerítést a fickó...
Amikor szóltam Neki nagyon komolyan megígérte, hogy megcsinálja a kerítést, de aztán szerintem csak kiröhögött ( lehet, hogy én is ezt tettem volna a helyében - bejön egy marha nagy, mafla ember, és azt mondja, hogy nem szeret az életéért tekerni...), mert még találkoztam a blökivel ( amolyan Rottweiler típus - a háta fekete, a hasa zsömle színű, robosztus jószág )...
Bash:Ez jóóóóó
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Hú de gonosz vagyok: [link]
-
Bubu79
addikt
válasz
barnam_ #2624 üzenetére
Legutóbb meglehetősen hangosan üdvözölt, de nem voltam ráhangolva...
Elképzelhető, hogy barátságosan csóválta a farkát, de azt nem láttam a habzó szájától( a dolog egyébként komoly, valamelyik régi OT-ban írtam is a kalandomat vele
legalább 5 év ment rá az életemből...)
Integra: Vidám dolgok ezek, még jó, hogy nem vargánya... Így legalább nagyon jó esélyed van rá, hogy a többi cucc megúszta
[Szerkesztve] -
Integra
titán
asszem megvan a hiba...
kifagyott a gép, lekapcsoltam, újra már nem indult. lehet hogy a nyomogatástól fagyott ki nemtom, de ettől szerintem nem szabadott volna.
szóval fekszik nyitott oldallappal az oldalán, nézem, közben hívtam egy cimbit, hogy szerinte mi ez a kerepelés, nézem közben a gépet, erre kurva nagy villanás és pukkanás a tápból.....
jól megijedtem, frászt hozta rám
aztán gyorsan lehúztam a tápkábelt, majd megszagoltam. hát van szaga
asszem megvan a holnap program, tápvásárlás........
remélem más nem ment tönkre...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Nincs túl messze, cangával 10-15 perc ( attól függ, kint van-e a kutya az út közelében lévő autószervízből, a romos kerítés miatt - amolyan harcikutya jellegű...)
Integra: Akkor lehet, hogy az új VGA feszültség stabilizátorában lévő tekercsek zenélnek? Elvileg lefelé lógnak, a PCI slotok felé...
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
hja, mondtam már hogy Kenny életben van?
-
Integra
titán
de ez csak pár napja jelentkezett, előtte soha ilyen nem volt.
annyi történt hogy elvittem az alienbe a régi vga miatt mert nem akarták kicserélni, így az egész gépet bevittem és azon mutattam be hogy szar volt az x800guru...
na szóval a lényeg, hogy úgy tűnik most 4 pipával gazdagabb vagyok, meg ezzel a rohadt kerepeléssel... -
Bubu79
addikt
válasz
Integra #2591 üzenetére
Akkor nincs mese, ezek a lázadó bitek a gépedben
Tényleg lehet kondi is,ahogyan többek is mondták, de a PCI slotoknál lévők általában a full kondihibás lapokon is rendben szoktak lenni, mert a hő, ami taccsra vágja a kondikat felül távozik...
Francba, ezt már melóhelyről írom, modemes kapcsolatról, meg is látszik... Hiányzik az otthoni broadband -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #2598 üzenetére
ennél már csak az a jobb, mikor a buzzer rá van építve a lapra. ott van, és nem tudod kikötni. mondjuk ez számomra inkább feature volt, mint bug, mert 1 csatlakozóval kevesebb, amit mellé lehet dugni. aki meg egérkattintásra csiripelő és hastáncot járó oprendszert használ... az tudjon rá
-
V.ki
aktív tag
válasz
PH! Rajongó #2604 üzenetére
Nem.A PC-be alapból beépített apró hangszóró,ami csak kattogni sípolni tud,semmi mást.Driver,hangkártya nem kell hozzá,BIOS vezérli.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
aha, csengő!
-
parandroid
félisten
válasz
Az, igen, hogy az egérnek legyen mivel játszani amikor nem a sajt után szaladgál a mókuskerékben.
p -
Kidus
őstag
válasz
Mikor inditod a gepet, a speaker csippan altalaban ( vagy nem, de szokott ).
Jol megaszontam -
PH! Rajongó
csendes tag
...
szerk.: miközben válaszoltam, akkor válaszoltak!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PH! Rajongó #2600 üzenetére
-
ZCoyote
őstag
válasz
PH! Rajongó #2600 üzenetére
Az a kis csipogó a házba építve.
-
NoLF
veterán
kezd az agyamra menni az új rendszer amit most próbálok meg emberivé tenni... hihetetlen mennyi ideggel jár egy új winfos minden szarával együtt... 6 sörrel se fogom kihúzni, főleg hogy már csak 1 van... de a kisbolt még nyitva a sarkon
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest