Hirdetés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Előre leszögezném, hogy én sem kioktatásnak szánom, csak a véleményemet írom le.
Ha egy szülőnek beteg a gyereke ez a kegrosszabb dolog, ami csak történhet vele. Ilyenkor aztán képesek vagyunk mindent elnézni nekik, (pedig nem ettől fognak meggyógyulni), és ez nem jó. Természetesen ne várjuk el egy nagyon beteg gyermektől azt, amit normál esetben követelnénk tőle. De nem szabad mindent megengedni nekik. Magunkat ''járatjuk'' le ezzel. Nem lesz a gyereknek miheztartása, ha azt csinál a szüleivel, amit akar.
És nagyon nem jó, ha a két szülő teljesen ellentétes nevelési módszert tart jónak. Az is kiütközik a gyermeken.
A mi lányunk egy nagyszájú, pörgős, határozott teremetés. Nagyon oda kell figyelni az előre megbeszélt határokra, mert rögtön megtalálja a kiskapukat. A hiszti meg nálunk egy ''buta dolog''. Olyat csak a buta gyerekek csinálnak, akik nem tudják elmondnai mi bajuk. Az szemtelenkedés mellett ez az egyetlen dolog, ami nem tűrök el. Meglehet, hogy néha nem tudják másképp levezetni a fáradtságukat, energiájukat. Ilyenkor me szoktam küldeni a szobájába, és rendezze ezt le magában. Tombol egy kicsit, aztán lenyugszik. Eddig bevált.
Sianis: Bocs, az előbbiért. Nem akartam érzéketlennek tűnni. Én is sajnálom az áldozatokat, és annak rokonait.
PeterkeT: Igaz, elismerem - itt mindenki előtt (legyetek ti a tanuk), hogy nem vagyok olyan szigorú, mint te. De a gyerek az én felügyeletem alatt is tud viselkedni.
Aktív témák
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs