Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Emlékeim szerint töbször hangoztatta már, hogy mekkora pénzkidobás az albérlet.
Mi választhattunk:
-nyírtelekre megyünk, és találunk valami szalagos melót, vagy hasonlót , bevétel havi 60-100 k, párom nem szeret ott lenni, én sem lennék ott
-alsószentgyörgyre megyünk, én szüleimhez, meló hasonló, bevétel 60-100k, anyáméknak havi 30-40k-t hazaadni rezsire kajára kettőnknek...
Akkor már inkább bp kajával rezsivel 100k kettőnknek, és akkor nem kell senkivel sem ''fogalalkoznunk'' , nem kell egyik szülőt sem elviselni. És mindketten kb a dupláját keressük, mint odahaza lehetne. -
erdeya
senior tag
Hát... köszi, hogy azt írod, amit én is gondolok. Az idézett kijelentésem inkább a kilátástalan égbekiáltással ér fel. Hiszen ha nincs más lehetőségem, márpedig momentán nincs, akkor én is albérletbe kényszerülök. De ha így lesz, akkor is azt fogom mondani és gondolni, hogy az albi kidobot pénz.
Aktív témák
- Horgász topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest