- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
üzenetére
A lap nem jeleníthető meg, de nem is baj, mert szar volt.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy megint valaki azt hitte, hogy ő a Jani és baromságokat nyomkodott vagy maga barmolt el valamit az amúgy is érzékeny böngésző nagyszerű beállításaiban. Gratulálok hozzá.
Tegye a következőt:
* Kattintson a Ez itt egy kép, még nem látott ilyet? Frissítés gombra és frissítse ezt a képernyőt, mert másodszorra sem fogom betölteni.
* Valószínűbb egyébként, hogy maga a lúdas és most lát először klaviatúrát, ezért baromságokat gépel.
* Ha egy kis olvasnivalóra vágyik, kattintson a Súgó menü Tartalomjegyzék és tárgymutató parancsára. Igazából a problémáról nem írunk semmit, de minden mást jól körüljárunk.
* Ha jó spanja a hálózati rendszergazdának, akkor könyörögjön már neki, hogy magyarázza el, mire jó a hálózati beállítások észlelése, mert különösebben én nem tudom, de jól hangzik. Ha mégis érdekli a dolog, akkor kattintson a Beállítások észlelése Hálózati beállítások észlelése gombra.
* Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. Állítom gőze sincs arról mi a fene ez, nem is tudom, hogy miért tépem itt a számat miatta.
* Igen hálás lennék, ha már leszállna a netről és olvasna egy könyvet vagy írna egyet és befejezné a hülye lapok nézegetését, mert meghívok egy vírust ötórai teára.
* Ha rájött, hogy hülyeséget csinált, ahogy már mondtam, akkor klatty a Vissza gombra. Nagyszerűen megértjük egymást.
A kiszolgáló nem található vagy megint szarakodik a net. Szokja meg.
Internet Explorer
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Magisk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest