Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nálatok lehet játszani? Én egyszer indítottam el a quaket és kaptam is a pofámra. A másik meg amikor az ecdl feladatokat megcsináltam és úgy gondoltam netezek. Már csak arra kaptam fel a fejem, hogy ''FIJJAM! Ne PRÓHARDVEREZZZ!, hanem haladj az osztállyal együtt.'' El... világ.

-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem kizárt, hogy a táp a szar, de nem állíthatok oda a boltba az egész géppel hogy: ''Itt van nesze, cseréljétek ki, mert egy nagy kalap szar az egész.''
Amíg a régi táp volt, addig is meghalt egy winyó, szóval ezért következtettem arra, hogy ez a mostani (TT 480W-s) nem lehet szar. De kiderül. Ha megint egy szatyor hardverrel megyek majd a boltba, az alaplapcsere után, akkor majd viszem a tápot is.
-
MarKoo
addikt
Elvitték az alaplapom, mert arra a következtetésre jutottunk, hogy kicsit furcsa, hogy a harmadik vinyó és egy dvd-író döglik meg benne. Viszont úgy tűnik, hogy csak a winyóra volt garancia. Persze ez nem zárja ki azt, hogy nem cserélnek ki mindent, bár már nem is tudom miben bízzak. Az alaplapból kifolyólag (utána nagyon eltérve a témától), hatalmas vita alakult ki köztem és az elvileg ''bátyámnak'' nevezhető személy között.
-
MarKoo
addikt
Csáó belló gyerekek!
Műxik az UHU thx to Esmi!

-
MarKoo
addikt
Előző életemben biztos nagyon rosszat vétettem, hogy ebben ennyire ver a sors.

gozso: Annyi szál vörösrózsa, ahány éve együtt vagytok, vagy valami más virág, esetleg vacsi. -
MarKoo
addikt
Tudom, hogy nem szabad csúnyán beszélni, de a kurv@ ****** b@ssz* meg ezt a szét******tt ku**a eget. Ennyit életemben nem szívtam még. A GRUB összegányolta mindkét winyómat.

-
MarKoo
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Rossz volt az összes eddigi UHU 1.2, amit megírtam. Nem tudom, hogy ebből adódóan nem találta-e a GRUB a os-t, vagy alapból szar. Továbbá mindig az IRQ #185-öt akarja letiltani. A másik pedig, hogy több mint 1 óra, mire eljutok oda, hogy a próbálná elindítani a grafikus felületet, de kiírja, hogy nem tudja.

-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aham. Én továbbra se tudtam feltolni Linuxot a gépre. Most a visszatartó ok, hogy felrakjak egy SuSe Linux 9.3-at, hogy tesóm nem ad CD-t. Igen, jól látjátok. Úgy tűnik még nem nőtte ki a dedó korszakot, de nem probléma, mert holnap elballagok a boltba (ha lesz kedvem), és felvásárolom a cd készletüket.
Jah és a nettel én is szívok. Pontosabban csak úgy van netem, ha letiltom a hálókarit, majd engedélyezem. Vagy ez inkább XP feature, amit nem lehet kikapcsolni?! A másik poénos dolog pedig az, hogy elméletileg megtaláltam a DC++ nevű chaten az eredeti Windows XP termékkulcsomat. (pedig senki se tudja, csak én)
Hihi, közbe találtam egy 700MB-os cd-t, amin mint kiderült az UHU 1.1 van.
-
MarKoo
addikt
Hazajöttem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mondom, hogy olyan nagyon jól éreztem magam, de ki lehetett bírni. Ebben a nagy melegben hihetetlen nyűgi vagyok. Az meg mégjobban bosszant, hogy nem tudom, hogy mi van a gépemmel... -
MarKoo
addikt
Legyetek jók. Páá.
-
MarKoo
addikt
Megint elbasztam az UHU-t. Öcsém ha ez normális megeszem a kalapom. Mondjuk Becci azt mondta, hogy ő is az ötödik próbálkozásra gyártott hibátlan lemezt.

-
MarKoo
addikt
válasz
Thulcandra
üzenetére

Megy ez is gariba. Remélem adnak helyette egy nyolcszoros írót. Jah és engedjétek meg, hogy felrakjam az i-re a pontot. Szóval azzal a pörkölővel írtam a hibás uhu telepítőket, ami mára végleg beszart. Komolyan mondom, már kínomban röhögök.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
Thulcandra
üzenetére
Nah jah. Ma utazok el, csak ezért nem szedtem ízekre. Amúgy megvan a ludas. A dvd-íróval fagy.
Legszívesebben kiszedném és elhajítanám a csába. -
MarKoo
addikt
Mint az atom!
dura!
Igen, mondjuk lehet nem az állandó szétszerelésre tervezték.
A vga tuti szar, úgyhogy jövőhéten intézem a garit. Amúgy jelentem elindult a gép, már csak a mobil-rack, dvd- és cd író van hátra. Jah és természetesen általában olyan hibák jelennek meg, hogy a ''nagyok'' is csak néznek... 
-
MarKoo
addikt
Írtam volna tovább, csak lefagyott a gépem. Szóval boldog szülinapot.
Szegény gépem reggel bebootolt egyszer, majd kifagyott. Mondom magamban: ''anyád'' Kapcsolnám be, de már a bios-nál kifagy. Mondom magamban: ''az anyád'' Lehúzom a tápot, majd visszadugom és végül bekapcs. Megírtam az előbbi hsz-emet, elküldtem és abban a minutumban fagyott. Mondom magamban: ''a k*rv@ anyád'' Gép kikapcs. Bekapcs. Négyszer végigmegy a csík a Windows töltésekor, majd lefagy. Megpróbálom mégegyszer, de itt már egyszer se tudott végigmenni a csík. Megpróbálom mégegyszer, de itt már el se indult a csík. Ekkorra már kikerült a videókártyám, a hangkártyám, a memóriák, sata winyó, de a cd meghajtók még rajta voltak. De akkor mi a rossz, ha nem a vga, ram, hangkari, sata? Hát lehet az alaplap vagy a winyó vagy valamelyik meghajtó. Ácsi! Akkor húzzuk le dvd-írót, a cd-írót és a mobil-racket. Megnyomom a bekapcs gombot, s lőn világosság feláll a rendszer. Itt már nem csak magamban mondtam, hanem jó hangosan, hogy: ''a jó k*rv@ anyád!''
Most az következik, hogy visszapakolom a vga-t, a ram-ot, a hangkarit és a sata winyót, de a meghajtókat nem dugom vissza. Abban az esetben, ha így is sikerült elindítani a Windowst, szépen lassan, egyenként visszadugom a mobil-racket, dvd-írót és cd-írót. Ha rájövök, hogy melyik a tettes, kegyetlen leszek vele.
-
MarKoo
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Grafiqs nagy kígyóbűvölő.
Bővebben: link
Tőle kérdezd. -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Proci hibátlan. (kurvára remélem)
RAM is hibátlan a memtest szerint.
VGA megy vissza a feladónak. (gariztatás)
Lehet az lesz, hogy az utolsó csavart is kiszedem a gépből és 0-ról összerakom. Letakarítom az összes alkatrészt etc..
Úgy érzem jót fog nekem tenni ez a kis kikapcsolódás Felsőtárkányban. Holnap késő délután indulok és hétfő este jövök haza.
MOD: Kihagytam a legviccesebb dolgot: 1 napja csak úgy van netem, ha letiltom a hálókártyát, majd engedélyezem. Kihúzhatom hetvenhétezerszer a rohadék modemet, mert IP-t azt kapok, de net csak akkor van ha letiltom előtte a hálókarit. Tiszta nevetséges. Remélem ti is érzitek a dolog iróniáját. -
MarKoo
addikt
Ismét érdemes volt felkelnem. Az UHU-Linux 1.2 sem megy fel a gépre.

-
MarKoo
addikt
Hát azt meg nézem, hogy mondjuk ezt a Brabust ki hogy lop el. Én direkt kipróbáltam egy 7-es BMW Limuzinon Bővebben: link, hogy mi történik, ha nem a megbeszélt módon indítod el. (pl.: kormány tekerés jobbra, vagy vészvilligó). Kilövik a segged alól a kocsit 5 percen belül és ha hívnak te pedig nem tudod a jelszót, akkor a kocsit be sem tudod kapcsolni hála a GPS-nek. Ha pedig egy műszaki zseni kiszereli, akkor is ott a ''tartalék GPS'' ami akkor aktiválódik, ha elmész egy olyan kocsi mellett, amiben szintén van. Szóval egy ilyen értékű kocsi már be van biztosítva rendesen.
-
MarKoo
addikt
Azok után hogy a mogyoródi aquaparkban jól kiszórakoztam magam és összekoszoltam a szemeim
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv... 
Gondoltam nekifutuk mégegyszer magyar nyelvi fájl telepítése nélkül. Sajnos így sem jártam sikerrel. De őszinte legyek?!
Nagy ívből tojok rá. Nem fogom magam felherrgelni, sőt meglepődni is csak akkor lepődnék meg, ha zökkenőmentesen felment volna.
MOD: Sokkal inkább érdekel az, hogy leégett a hátam. -
MarKoo
addikt
Azt akartad ezzel mondani, hogy takarítani kell a gépet. Én nagyon gyakran takarítom a gépet mert nem szeretem ha belenézek és poros. Viszont most akarom megcsinálni, hogy filtereket rakok a ventik elé és leszabályzom az összes ventit amennyire csak lehet. A vga-ra meg más hűtő kerül. (már sejtem is, hogy mi)

-
MarKoo
addikt
-
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Attól tartok igen, azon is. Most kiveszem, megcsókolgatom, visszateszem, bekapcsolom, összeteszem a két kezem, letesztelem és innentől kezdve két variáció van.
1., ha JÓ, akkor innentől kezdve mélyen vallásos ember leszek
2., ha ROSSZ, akkor elsétálok a sínekig és várom a sihuhu-t. -
MarKoo
addikt
Megszakad a szívem. Elsírom magam. Felkötöm magam. Sorolhatnám, de minek? Hisz annyiszor megfogadtam már, hogy elég...
És mint tudjuk egy kép többet mond....
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Annyit szeretnék csak mondani, hogy ~39°C felett mehet akár a hideg víz is, persze normális határokon belül és óvatosan, mert nem fázhatsz meg. Olyan mint amikor a szaunából kimész a mínuszok közé majd vissza és semmi bajod. Ezt akkor mondták, amikor 40.9°C-os lázzal szaladtak velem az ügyeletre és kötötték be az infúziót.

-
MarKoo
addikt
The end.
Megyek eszek egy kis krumplit azzal a fehér valamivel. Tudjátok...
-
MarKoo
addikt
Hehe, ezt majd inkább később...
-
MarKoo
addikt
Nem tudjátok, hogy miért szakadhat a net? Azt írja ki, hogy ''állomásnév nem található''. Nem nekem csinálja viszont jó lenne rájönni a hiba forrására. Valami tipp?
kíváncsi!
Sorry, de nem. -
MarKoo
addikt
Próba.

-
MarKoo
addikt
Nézd leírom neked szépen.
Ezt itt az OFF TOPIC. Itt beszélgetünk mindenről, ami off (értsd: nem témába vágó). Nem ide kell írni azokat a kéréseket, hogy pl.: töröljétek nekem ezt a topikot, hanem ide: Bővebben: link De itt is untig elég egyszer beírnod a kérést és tuti megcsinálja neked valaki pillanatok alatt.
A topiknyitással kapcsolatban pedig annyit szeretnék mondani, hogy ne nyiss meg minden témát ami csak eszedbe jut, hanem előtte használd a keresőt.
Továbbá tudnám ajánlani, hogy a Kőszívű ember fiai (remélem jót mondtam) után olvasd el ezt is: Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
Akár többre is, de csak itt: Bővebben: link

-
MarKoo
addikt
Felkelek, bekapcsolom a gépet és mi fogad? Kifagy az explorer.exe meg minden más. És mindezt miért? Mert tegnap fel kellett raknom az MS NET 1.1-et. Minden alkalommal rövid időn belül egy a vége a NET 1.1-nek.

-
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Félreértettél. Ha valakinek nagyon nagy hülyeségeket írnak, akkor észre kellene vennie, de ez nem mindig van így. (pedig csak egy picit kellene átgondolni)
Az már megint más, hogy gerinctelenség valakit hülyíteni, csak azért mert az adott személy nem ért annyira valamihez. Csak egyszer látnám meg... Remélem ez már nem félreérthető.
Peace.
-
MarKoo
addikt
Az előbb ment egy szám, asszem a Danubiuson.
Valami olyasmi, hogy ''nánáná óóóóó''.
Ha valaki megmondaná a címét, azt nagyon megköszönném. -
MarKoo
addikt
Azért van még nevetségesebb dolog is, mint I_Am.
''Sajnos az msn-nek nincs elég e működtetni a szolgáltatást, és a felhasználóktól nem tudnák rendesen elkérni a t, ezért októbertől le fog állni. Az az egyetlen esély, ha elküldöd mindenkinek ezt az üzenetet, majd (mivel az msn dolgozói látják a beszélgetést) a központban összeszámolják, és a Windows cég annyi dollárt fog adni az msn-nek amennyi embernek ezt elküldték''
PH! Tábor 2005 - A nagy lejáratás
A gyengébbek kedvéért (igen I_Am ez neked szólt), I_Am (igen jól látod, ''papírra'' vetettem a neved) - bűn volt - fog nagyot szívni (szokásodhoz híven ájem).
Hahahahaaaa. Kis emberek nagy álmai, nőnöd kell még Neked ahhoz, hogy lejárass szúnyogcsődör.
Egyből szövetkezni akartál, mert egyedül kevés vagy, lejáratás első rész.
(nem az Én szegénységi bizonyítványom) I_Am
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy jó lett.