Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi...
Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest