Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én Apranax-ot szedtem, az elég hatékonyan elnyomta a fájdalmat. Persze a non-plus ultra a hideg víz, de nem lehet állandóan friss víz a számban. A fogam akkor egy jó hétig fájt, aztán elállt a fájdalom, majd mostanában (egy évvel a fájások után) csendben kijött.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Dehogynem jó! Legalább fáj

Eddig a jobb oldalon rágtam, ott rendesen meg is van a bölcsességfogam alul-felül. Mostanában kénytelen vagyok a bal oldalon rágni, ahol éppcsakhogy elkezdett kibújni. Ha véletlenül ráharapok, én is csillagokat látok. De az a legrosszabb, mikor fogat mosok. Nagyon érzékeny rajta az íny, a fogkefe is bántja, de mikor a szájzujannyal nekiesek... na az valami élmény
Úgyhogy együttérzek veled. -
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát én nem tudom mi van velem, nekem nincs bölcsifog (persze nem hiányzik).Anno kérdeztem fogdokit kb 1 éve , azt mondta van ilyen, és örüljek neki.
-
Sianis
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én most leszek túl lassan egy 4 éves fogszabályzáson, már csak a fehérítés, meg a fél éves kontroll választ el attól, hogy modell-fogsorom legyen, nem porcelánból.
Amúgy sokan mondják, hogy félnek a fogorvostól, holott nem tudom miért, mikor mára nagyon jó érzéstelenítések vannak, szinte semmit nem érzel, mégha húznak akkor sem. Inkább sokan szégyenlik, hogy elhanyagolják a fogsorukat, és nem mernek így dokihoz menni, viszont az ember azért megy orvoshoz, mert baja van nem azért meg egészséges.... -
Sianis
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem olyan drasztikus az, csak ne legyen az, hogy 5 percenként fújogatod, 1-1,5 óránként egy spiccelés az adott területre, és kihúzod a dolgot úgy, hogy aludni is és bármi mást is nyugodtan fogsz tudni csinálni. Nekem is ezt csinálta a doki, mikor megmozdult a bölcsességfogam, és a falra másztam a fájdalomtól...
-
Sianis
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jobbulást kolléga úr!
Ha minden kötél szakad, irány a gyógyszertár, vagy az orvos, és szerezz Lidokaint, azzal ki lehet húzni a nagyon fájdalmas időszakokat...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy sokan mondják, hogy félnek a fogorvostól, holott nem tudom miért, mikor mára nagyon jó érzéstelenítések vannak, szinte semmit nem érzel, mégha húznak akkor sem. Inkább sokan szégyenlik, hogy elhanyagolják a fogsorukat, és nem mernek így dokihoz menni, viszont az ember azért megy orvoshoz, mert baja van nem azért meg egészséges....