Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Incognito
    senior tag

úgy hvják, agykontroll, és a különböző fizikai fájdalmak (éhség, zúzódás, betegség stb..) agyra (érzékekre) irányuló hatásait lehet módosítani...
    van erről egy nagyon hosszú könyv, és nehéz elsajátítani, és nem is próbálom meg egy hsz-ben összefoglalni, mert lehetetlen...

hallottál már a placebó gyógyszerekről?
    az az, hogy ha valakinek súlyos betegsége van, adnak neki valami egyszerű vitamint, és elhitetik vele, hogy ez használ...
    ő hisz is a gyógyszerben, ezért szinte indokolatlanul meggyógyul. na, az agykontrol az valami ilyesmi, csak ott te magad csinálod magaddal.

Így már tudom. Én hiszem hogy az emberi test tudja magát gyógyítani. Én csak akkor szoktam gyógyszerért nyúlni mikor évente 1x rámtör a migrén. A háziorvos nem látott még...
    Ha szarul érzem magam akkor elkezdek gyümölcsöket enni és egyből megjavul minden. Én utálom a gyógyszereket.

• Gambit
    őstag

úgy hvják, agykontroll, és a különböző fizikai fájdalmak (éhség, zúzódás, betegség stb..) agyra (érzékekre) irányuló hatásait lehet módosítani...
    van erről egy nagyon hosszú könyv, és nehéz elsajátítani, és nem is próbálom meg egy hsz-ben összefoglalni, mert lehetetlen...

hallottál már a placebó gyógyszerekről?
    az az, hogy ha valakinek súlyos betegsége van, adnak neki valami egyszerű vitamint, és elhitetik vele, hogy ez használ...
    ő hisz is a gyógyszerben, ezért szinte indokolatlanul meggyógyul. na, az agykontrol az valami ilyesmi, csak ott te magad csinálod magaddal.

Én is hiszek valamennyire ebben az agy-kontroll dologban. Szerintem az emberi akarat és hit erejét alábecsülik. Most persze nem arra a hitre gondolok, amit belenevelnek az emberbe, és megszokásból csinálja, hanem pl. a placebókba fektetett hitről.

Aktív témák