Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR
    nagyúr

Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.:U

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
    Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
    Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.

[Szerkesztve]

........elirtad........nem tanfolyam..........kivizsgalas........ (nem fura, hogy mindketten a gyerekes jelzot hasznaltuk:F (es nem, nem lattam akkor meg ildi hozzaszolasat))

jeges: itt (Bővebben: link tudsz ugy is szurni, hogy megmutatja, kiknek van egyedi kepe (probalom naprakeszen tartani, de napi 10+4 ora melo mellett kisse nehezen megy)

mas: valaki magyarazza mar el nekem, hogy miert van az, hogy ha el akarok menni parszor satorozni haverokkal, meg venni egy uj hdd-t, akkor egesz nyaron melozok latastol mikulasig, hugom meg egy percet nem dolgozik, de minden nyaron valami tenger melle megy, pedig nem szorom a penzt....sot (es nem, nem koltom a gepre - az elmult ket evben ugy 15k-t ha koltottem ra (eger, idekabel, gef2mx400)

[Szerkesztve]

Aktív témák