Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Nekem múlt hét pénteken volt hasonló kezdetű dolgom. Corvin előtt vártam valakit
, mert mentünk moziba (Világok Harca) 22:00 előtt pár percel. Odajön egy ''srác'' (nemmondom milyen), köpcös, hogy:
- Nem ismerlek téged valahonnan?
- Mondom nem az biztos.
- Nem pincér vagy véletlenül?
-
Nem.
- Mivel foglalkozol? (ekkor már láttam, hogy 2 paddal arrébb tekinget, egy csaj és egy másik srác ott ült)
- Mondom informatikával és megvakartam a fejem jobb kézzel. (tetko kivillant alkaron.
)
- Meg tudod mondani mennyi az idő?
- Mondom 10 perc múlva 22:00.
Nézi az órámat és megkérdezi:
- Arany?
- Csak a belseje.
- Mennyi volt?
- 100. De miért érdekel? (és ekkor komolyra vettem a figurát és le sem vettem róla már a szemem)
- Na jól van, szeva.
És odébb állt, keresgélni másik áldozatot, akin látja, hogy zavarba tudja hozni.
Talán a fellépés, talán több is közrejátszott, nem tudom. A lényeg, hogy az estém nagyon jól telt és nem is foglalkoztam ezzel a témával miután megérkezett a hölgy.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mert mentünk moziba (Világok Harca) 22:00 előtt pár percel. Odajön egy ''srác'' (nemmondom milyen), köpcös, hogy: