Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
A kódot elvileg el kéne fogadja, nem lehet, hogy elírsz valamit? Azt nem tudja valaki, hogy miért nem ismeri fel az eredeti CDmet a gép, és írja ki, hogy rakjam be a lemezt
Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition & TH8A váltó egyben (PC)
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én.