Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Mondhattam én annak (amúgy fickó volt) bármit. Úgy fölbaszott. Csak hajtogatta, hogy én a szolgáltatómmal állok kapcsolatban, nekik mondjam a gondom. Az 1212 csak a telefonnal kapcsolatos ügyeket intézi. Kérdeztem őt a határidőkről, arra sem tudott mondani semmit.
Mondom neki, hogy a szerelőnek a hátán a matávos logo ficánkolt, tehát a matáv szerelte be azt a kurva modemet, de ezt sem reagálta le. A kis buzi
Nem azt akartam tőle, hogy jöjjön kicserélni, hanem ahogy te is írtad, adjon valami támpontot. De ezek...
Lehet újra hívom, a központ úgyis máshoz kapcsol.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest