Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Erre már érdemes. A várható legrosszabb eredmény a te esetedben kb fél dioptria.
Én egy hét szabit fettem ki, kedden műtötték, utána hét kedden már mentem dolgozni, de az még kicsit hamar volt, mert frankó kettőslátásom volt még.
Első két nap nekem nuku fájdalom, de a 3. és 4. nap bitanggul szenvedtem. (Lehet közbejátszot az is, hogy kedden műtöttékk, és előtte csütörtökön került be a párom kórházba, és hát uyge csak én látogattam, még így ''félig vakon'' is.)
szal 1 hét szabi legalább kell, és a napszeműt legalább fél évig muszáj hordani, ha süt egy picit is a nap.
Bár az egyik szemem épp a garihatáron mozog, még így is azt mondom, megérte.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gitáros topic
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Alkoholista nevelde
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core I7 12700K
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest