Hirdetés
Aktív témák
-
Marianna
csendes tag
Átfogó elnevezés
ez tetszik
de igen, olyasmi
Megcsináltam egyet én is, 96% de ezek még elég könnyűek voltak.... meg nem is az írásbelitől félek, hanem inkább a szóbelitől, mi lesz ha leblokkolok vagy akármi. És ha nem sikerül akkor nincs másik esélyem, aug 31 után már semmire sem megyek vele... -
Marianna
csendes tag
Sok helyen lehet rigó utcait csinálni, ha lehet akkor én Szolnokon szeretném, de lehet hogy majd ők mondják meg hova menjek. Nekem végülis teljesen mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy aug. végéig meglegyen, de ha nem akkor meg majd 2 év múlva érettségin... utána meg 2 tantárgyból angolul érettségi és külön vizsga nélkül kapok felsőfokút
az egyik tuti a matek lesz, a másikat még nem tudom, talán fizika.
Köszi a linket, ezt még nem láttam -
Marianna
csendes tag
Jó neked, nem kell korán kelni meg ilyesmi... most is olyan fáradt vagyok, 2:45-ig suli,csak 4 után értem haza.... most meg azt próbálom kitalálni hogy milyen nyelvvizsgát lenne érdemes csinálni... van egy ami elég könnyű, de június elején van és már a jövő héten jelentkezni kellene, a rigó utcai csak július végén van de lehet hogy én ahhoz még kevés vagyok... mármint a tudásom kevés, nem én

-
Marianna
csendes tag
Szia Lorcsi, itt vagy?

Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Precision M6800 i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2200M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest