Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Riasztó topik
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na szóval, lehet, hogy nem ez a probléma csak egy tipp:
az xp amikor nem ment fel azaz nem települt, akkor kipróbáltátok egy másik cd-olvasóval is, igaz?, akkor a bios beállításokban lehet hiba, esetleg elállítódnak a vinyóbeállítások - nálam volt egy ilyen problémás gép: a biosban az udma-t ki kellett kapcsolni, mert az xp nem tudott feltelepülni, telepítés után, ha visszakapcsoltam, akkor meg nem indlt el.
Na szóval lehet, hogy az ismerősöd gépében egy ilyen érték automatára van állítva és egyszer így detektálja a gép biosa egyszer meg másképp vagy valami más állítódik el az alaplapban és egyszer ezért elindul az xp egyszer meg nem.
Esetleg elképzelhető (már találkoztam ilyennel), hogy az alaplap néha betölti az alapbeállításokat és ez pont nem jó az xp-nek.
NA szóval én itt tapogatozznék (amugy erről még nem hallottam, hogy valamelyik procival megy valamelyikkel meg nem, már ésszerű határon belül)
Aktív témák
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest