Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- TCL LCD és LED TV-k
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Autóhifi
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na szóval, lehet, hogy nem ez a probléma csak egy tipp:
az xp amikor nem ment fel azaz nem települt, akkor kipróbáltátok egy másik cd-olvasóval is, igaz?, akkor a bios beállításokban lehet hiba, esetleg elállítódnak a vinyóbeállítások - nálam volt egy ilyen problémás gép: a biosban az udma-t ki kellett kapcsolni, mert az xp nem tudott feltelepülni, telepítés után, ha visszakapcsoltam, akkor meg nem indlt el.
Na szóval lehet, hogy az ismerősöd gépében egy ilyen érték automatára van állítva és egyszer így detektálja a gép biosa egyszer meg másképp vagy valami más állítódik el az alaplapban és egyszer ezért elindul az xp egyszer meg nem.
Esetleg elképzelhető (már találkoztam ilyennel), hogy az alaplap néha betölti az alapbeállításokat és ez pont nem jó az xp-nek.
NA szóval én itt tapogatozznék (amugy erről még nem hallottam, hogy valamelyik procival megy valamelyikkel meg nem, már ésszerű határon belül)
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Spórolós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest