- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 14
- (téma lezárva)
- Visszahozzák a legjobb gaming CPU-t – és még mindig veri az újakat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Videós, mozgóképes topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Trak
addikt
1000 :))
-
[amne]
senior tag
Megkérdezem itt, hátha akad valakinek amit én keresek.
Tehát van egy Sigma Designs Hollywood+ MPEG-2/DVD Decoder kártyám. (REAL Magic 8300 chippel) De nincs meg hozzá a VGA-Decoder kártya kábel. Aki nem ismeri, egyik végét a VGA kártya kimenetére kell dugni ahová eredetileg monitor menne, másik végét a kábelnek pedig a dekóder kártya bemenetére, furcsa kis bemenet ez, hasonlít a tv-out kimenetekre, csak mégis más, 10 pin-es kis valami. Aki rendelkezik ilyennel és szívesen megvállna tőle, kérem szóljon. -
Monya78
veterán
ütnivágnifogsz mi?
Szombat este biztos ütnöttem volna... így is el kezdetem püfölni a garázs ajtót puszta kézzel, fájni nem fájt a dühtől, csak már elég jól vérzet...bementem a fürdőszobába kinyitottam a csapot és folyattam rá a hideg vizet vagy 20 percig, közben egy üveg bort is kinyitottam, majd később a másodikat is kinyitottam...
-
Predator666
aktív tag
-
KovacsUr
addikt
BMF-esek, valakinek megy a Neptun? :F
-
[amne]
senior tag
Köszi a segítséget, egyszerűbb volt újra letölteni :)
-
Safranek
aktív tag
-
Monya78
veterán
Gijotin;]
aztpróbáljákmeg... :DDD
-
Predator666
aktív tag
-
Monya78
veterán
Nem:DDD
Most mi lesz??? Már nem tudom szerkeszteni...
Majd keresek egy moderátort, hogy témába vágó üzenetté alakítsák át :DDD -
Predator666
aktív tag
Btw lassan meglesz az új gépem már vga van meg ház is már csak a többi kell:U
:DDD:DDD:DDD -
Predator666
aktív tag
Kár hogy nincs otthon internetem szombat este totál OFF voltam...le bírtam volna írni az élet nagy igazságait, az aláírásomat is is át akartam volna írni csak már elfelejtettem a pontos szöveget hogy akkor mit is gondoltam ki...valami olyasmi lett volna benne hogy Üres az életem, és egy rakás sz@r... hál istennek vasárnap este elmulasztották...
tényleg OFF topicban lehet off-olni???Nem:DDD
-
Monya78
veterán
Kár hogy nincs otthon internetem szombat este totál OFF voltam...le bírtam volna írni az élet nagy igazságait, az aláírásomat is is át akartam volna írni csak már elfelejtettem a pontos szöveget hogy akkor mit is gondoltam ki...valami olyasmi lett volna benne hogy Üres az életem, és egy rakás sz@r... hál istennek vasárnap este elmulasztották...
tényleg OFF topicban lehet off-olni??? -
fokukac
nagyúr
-
[amne]
senior tag
Lenne egy kis problémám, töröltem ma egy 100 megás mp3-at, majd lomtár is ürítve lett jól. Fájl kéne vissza, milyen progival tudnám megoldani?
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Néztem az ismétlést. Azért a brazil kapott valami fair play díjat. (Csak azt nem tudom, hogy mi volt abban a fair play, hogy lelökték :F)
-
fokukac
nagyúr
ez egy jó nap volt, nyertek a vizilabdásaink és Räikkönen is lealázta Schumit... :D
a WADA meg a nehézatlétika meg lemondhat mindenről. -
Esmein
nagyúr
Én is fél szemmel/füllel láttam/hallottam. Elég gáz, hogy a szegény faszi tökre kivan, lekocogott már 30 km-t erre vmi idióta lerángatja a pályáról.
-
F-ECT$
titán
Az :(
A díjátadást néztem. Egy brazil lett a 3. ez fix, de ott már nem nagyon mondtak semmita futásról. Ez meg a kommentátorok hibája :( -
Esmein
nagyúr
Ahogy én tudom:
A brazil futó a férfi maraton második felében 30-35 seccel vezetett mindenki előtt, erre egy volt ír pap lerántotta az útról, de még így is 3. lett a végére. Mintha bemennék és féltéglákat hajigálnék a medencébe a 200 férfi gyors közben ... :(
A sport meggyalázása. -
F-ECT$
titán
-
Esmein
nagyúr
Ráadásul pap volt a tag. Ez a görög olimpia nagyon szutyok volt sajnos. Remélem a pekingi lesz olyan jó mint a sidney-i volt.
-
Integra
titán
nagy káoszt csináltak a görögök, de itt aztán nem tudtak volna mit csinálni asszem
rakj ki 42km-re mindehova ilyen esetre egy embert...
sajnos itt az a szomorú hogy van olyan aki ilyet megcsinál:( -
Esmein
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
Esmein
nagyúr
Véget Ért az athéni LoLimpia. Hurrá.
-
harry
veterán
-
Arnold2
őstag
-
Trak
addikt
Én amikor 3 at bekaptunk az elején kimentem a szobából...
Utána bent voltam amíg 7:5-nél kihagytak kettőt, akkor megint kimentem:D
De visszajöttem... és nyertünk is:)) -
Trak
addikt
-
Arnold2
őstag
NÉzd meg a www.dynamicdrive.com -on! Ingyenes és majdnem mindenre találsz scriptet!
-
I_Am
veterán
-
Integra
titán
-
Trak
addikt
Aranyérem vizilabdában!!:)
-
Sick Boy
őstag
-
Tithian
őstag
A menetrendek.hu másnak sem jön most be?
Sehogy sem tudom elérni, pedig tegnap még működött... -
[amne]
senior tag
Egy kis html kérdés: van pár pixelre azonos méretű képem, és azt szeretném ha minden letöltődésnél random mód váltakozna hogy melyik kép jelenjen meg a html oldalon. Ha erre tudna vki egy kis javascrip-tet, esetleg html-ben is megoldható akkor annak a kódját, azt megköszönném.
-
I_Am
veterán
-
Trak
addikt
-
I_Am
veterán
-
Bash
őstag
-
Sick Boy
őstag
miért alszik ilyenkor mindenki?

-
Sick Boy
őstag
-
Esmein
nagyúr
Igen akadnak olyan arcok is. Szerencsére ahol mi voltunk ott túlnyomó részt külföldiek voltak (németek, angolok). Egy német sráccal (ő is fotózott) össze is spanoltunk. Ecsetelte, hogy idén ugye nem volt náluk Love Parade ezért most körbejárja európát és mindenhol ahol ilyen nagy party van ott lesz.
Ahol az andrassy meg a nyugati utcaja talalkozik ott nyagonsok bunko gyerek volt :(
Meg 14 eves kislyanok. Meg ien energy dancerek. Nem tetszett, jövőre még véletlen se megyek. -
I_Am
veterán
Igen akadnak olyan arcok is. Szerencsére ahol mi voltunk ott túlnyomó részt külföldiek voltak (németek, angolok). Egy német sráccal (ő is fotózott) össze is spanoltunk. Ecsetelte, hogy idén ugye nem volt náluk Love Parade ezért most körbejárja európát és mindenhol ahol ilyen nagy party van ott lesz.
-
Esmein
nagyúr
Viszont a tömeg irdatlanul közönséges volt. Hülyepicsak+izomgáddzsik. Tod, enerdzsidízeldevergóvagyok embörkék, akik a mi kérdőszót a ''hö''-vel helyettesítik.
-
I_Am
veterán
Mi párommal kint voltunk (fotozni:D). A hősök este nagyon jó volt, olyasmi feeling-et éreztem mint a love parade-en. A világítás a tömeg a kamionok minden kajak olyan volt. A múzeum lépcsőjén álltunk és onnan fotozgattam aztán felmentünk felülre, leültünk iszogattunk, közben a love parade kamionról szólt a zene. Nem volt rossz, ahhoz képest hogy már régen nem hallgattam ilyesmi zenét.
-
I_Am
veterán
-
Esmein
nagyúr
Ma atmentem a tömegen, mer muszaly volt. Kiraly utcarol setaltunk a nyugatihoz.
Bakker az iqmat atlagolom az ottani atlagiqval negykezlab ereszkedek ... -
fokukac
nagyúr
-
I_Am
veterán
Kispesten a kökitől nem messze tisztán hallani egy partit. Csak azt nem tom honnan jön a zene. A város irányából, de nem a stadion felől.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
IV. kerületben nem hallani:DDD
Amúgy meg a kamionok közepén kéne atomot robbantani:DD -
fokukac
nagyúr
A tököm tele van a parádéval...
méghogy 22 órakor véget ér. lóf..szt !
most nézem a honlapjukon, hogy utána afterpartik. pl. a népstadion és intézményei területén. hát az annyira zárt tér, hogy a kerület túlsó szélén is kib. hangos. :(((
szakadjanak meg ! grrr -
Cane
őstag
-
Sick Boy
őstag
esetleg a gyártó oldalán lehet vmi?
Maxtor --> [L]http://www.maxtor.com/[/L]
Seagate --> [L]http://www.seagate.com/[/L]
Samsung --> [L]http://www.samsung.com/hu/[/L]
Toshiba --> [L]http://sdd.toshiba.com/cda/main.aspx?Path=/818200000007000000010000659800000001/81820000010d000000010000659c000003b7[/L]
IBM --> [L]http://www-5.ibm.com/shop/hu/pc/accessories/storage/merevlemezek.html[/L]
-
Trak
addikt
-
Integra
titán
én szitne csak német és angol csatornákat nézek, úgyhogy nekem új hogy M1-et nézek:)
ezt a filmet még nem láttam, de most végignézem, hozok is egy sört:D -
Integra
titán
ezt már én is próbáltam kideríteni.
mármint hogy letudom e tölteni önállóban, mert a tv tuneremmel úgyígy jártam, írt a microsoft hozzá wdm dirvert, és felrakta, profin működik végre, de nem tudtam lementeni.
szerintem ne aggódj miatta amúgy, mert ezeket a microsoft update server mind archiválja
vagyis ha legközelebb nyomsz egy format c-t akkor újra ott lesz a dirver:) -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
Kössz, ez segített:))
Amit letöltött hozzá driver, azt hol találom? Hogy legközelebb esetleg ne legyen ilyen gondom. -
Integra
titán
M1 tehetséges mr ripley
végre valami jó film:) -
Integra
titán
Írtam az azonnali kérdésekbe is, de ide többen néznek be:
Beraktam egy 160-as SATA winyót a gépbe, erre mikor bejön a windows, akkor új hardvert talált címszóval, keres vlami háttértárvezérlő drivert...
Elnyomtam, de így meg nem látja a winyót sehol...
Az eszközkezelőben persze felkiáltójeles.
Mi ez a driver? Alaplapi chipsetdriverben van esetleg, vagy hol?
Fontos lenne, pls!!ha rebootolsz és mikor felismeri a new hardvert és nyomsz egy cancelt neki, és felmész a windows update-re, elméletileg kikéne dobja a hardvare options-ban a hozzá megfelelő drivert.
talán megér egy misét:) -
Trak
addikt
Írtam az azonnali kérdésekbe is, de ide többen néznek be:
Beraktam egy 160-as SATA winyót a gépbe, erre mikor bejön a windows, akkor új hardvert talált címszóval, keres vlami háttértárvezérlő drivert...
Elnyomtam, de így meg nem látja a winyót sehol...
Az eszközkezelőben persze felkiáltójeles.
Mi ez a driver? Alaplapi chipsetdriverben van esetleg, vagy hol?
Fontos lenne, pls!! -
[amne]
senior tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=74081[/L] Nem akarom percenként Up-olni, ezért írom ide hogy aki kicsit ért a html-hez nézzen rá pls.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
nemtom, szerencsére nem égett bele az agyamba:))
de egyet biztosra tudok, ha jót akarsz magadnak inkább a csák norriszt választod, mint ami a kettesen megy ezzel a szuperkaratés csókával... :D -
Wildmage
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Integra
titán
-
Wildmage
senior tag
-
Wildmage
senior tag
-
Integra
titán
-
Esmein
nagyúr
Merlini hogy viseli a vizet, nem tudjátok ?
-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
''lassú chill-es zenékkel''
igen, a Red Hot Chili Peppers jöhet... :D -
Arnold2
őstag
-
Integra
titán
-
Matr x
aktív tag
Azér a gitárszólókat nem cserélném el jelenleg semmire... :P
-
Integra
titán
-
Sick Boy
őstag
-
Integra
titán
pedig nem is olyan vészes a téma... :)
csak finom alapokkal kell kezdeni.
lassú chill-es zenékkel, buddha bar, cafe del mar és társai.
aztán lehet tovább menni, szépen lassan megszokod a dallamokat, ritmusokat és mire észbe kapsz azt mondod hogy tetszik:D -
Matr x
aktív tag
-
fokukac
nagyúr
-
Matr x
aktív tag
ez tény, nem tudok különbséget tenni tuc-tuc, és tüc-tüc között. Műveletlen vagyok... :D
én úgy kategorizálok, hogy tuc-tuc és nem tuc-tuc... :B
de a legjobban a tuc-tuc-hoz tartozó, mélynyomóval 1000 decibelre felhangosított, mindenen keresztülhatoló basszust gyűlölöm.... :(((
[Szerkesztve]''ez tény, nem tudok különbséget tenni tuc-tuc, és tüc-tüc között. Műveletlen vagyok...''
Ez jó! Mehet aláírásba? -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ez tény, nem tudok különbséget tenni tuc-tuc, és tüc-tüc között. Műveletlen vagyok... :D
de a legjobban a tuc-tuc-hoz tartozó, mélynyomóval 1000 decibelre felhangosított, mindenen keresztülhatoló basszust gyűlölöm.... :(((
[Szerkesztve]na olyankor van szétverve a hangszín.... én is nagyon utálom ha csak a basszus búg ezerrel. technikus srácok mesélték hogy a szigeten is ez volt a gond a nagyszínpadnál.
sajnos egyre gyakoribb zárt helyeken is, hogy a basszus teljesen szétver mindent:(
pedig a basszusnak szervesen kell csatlakoznia a magashoz és a középtartományhoz, különösen elektronikus irányzatoknál. -
Sick Boy
őstag
-
fokukac
nagyúr
hát akkor engem most nagyon fúúújolni fogtok mert én 10 évet végig éjszakáztam tüctücre....
igaz, amit én hallgatok annak sok köze nincsen a rokszi rádió viva plusz meg a többi kommersz hányáshoz, de hát mégis csak 4/4... :D
sajnos ezek a gagyi mainstream szarok azok amik miatt sokan utálják a tüctücöt és nem tudnak különbséget tenni tüc meg tüc között:)
azokat ugyanis én is gyűlölöm....
de a jazz-t is imádom, szóval azért annyira nem vagyok szar arc:)ez tény, nem tudok különbséget tenni tuc-tuc, és tüc-tüc között. Műveletlen vagyok... :D
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
-
Arnold2
őstag
hát akkor engem most nagyon fúúújolni fogtok mert én 10 évet végig éjszakáztam tüctücre....
igaz, amit én hallgatok annak sok köze nincsen a rokszi rádió viva plusz meg a többi kommersz hányáshoz, de hát mégis csak 4/4... :D
sajnos ezek a gagyi mainstream szarok azok amik miatt sokan utálják a tüctücöt és nem tudnak különbséget tenni tüc meg tüc között:)
de a jazz-t is imádom, szóval azért annyira nem vagyok szar arc:)''nem tudnak különbséget tenni tüc meg tüc között''
Emiatt a beszólás miatt nagy arc vagy /márha én eldönthetem/.
És a jazz egy igazán jó zenei irányzat -
Integra
titán
de a jazz-t is imádom, szóval azért annyira nem vagyok szar arc:) -
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
Így van! Le a tuc-tuc -cal! Nem kell nekünk ez a Tesco gazdaságos íző gazdaságos zene! Ugyan azt nyomja az összes, csak hol gyorsabb hol lasabb a TUC TUC!
-
fokukac
nagyúr
biztos azért van, mert érzed az egyensúlyt az Erőben.
Esetleg Te vagy Neo. más ötletem nincs... -
Arnold2
őstag
-
fokukac
nagyúr
két dologra vagyok allergiás : a hülyeségre és a tuc-tuc zenére.
az előbbi elől még el tudok menekülni, de a második valahogy mindig utolér, bárhol vagyok is....
ha a Tisza-parton sátrazom, akkor is.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
-
Integra
titán
én itthon maradtam:)
eszemben sem volt bemenni abba a tömegbe...
de ha szerencséd van, akkor 10kor már vége és mennek a zárt helyekre bulikra tovább:)
és akkor csönd lesz:D
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 14
- (téma lezárva)
- ASUS TUF Gaming FX505DT (Ryzen 7, 32GB RAM
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs Apple 3 év garancia iStlye vásárlás
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple 1 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white fehér titán független Apple 1,5 év garancia ajándék tok
- 27% - MSI MAG Z890 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 6db retro PC ház + 6db hibás 19" LCD monitor
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest