Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Na qrva jó. Ma megkaptam első fizumat, kib@szott heppi vagyok minden. Megyek hazafele árkádban mondom megnézem mennyi pénzem is van. Bemegyek, kártyát bedugom atm-be, behúzza...pitypitypity. A gép nem üzemel, kérjük próbálkozzon késöbb. Jó mondom majd holnap. Várok picit kártyát adja vissza....várok...kezdek kicsit ideges lenni. És itt már qrva ideges vagyok mert kártya nem jön vissza. Próbálom piszkálni semmi. király. Felhívom a számot ami a atm-en van, elnavigálok ügyfélszolgálathoz, mondom mi a szitu. Ok, semmi gond, a kártyát most letiltjuk. adatok be stb ellenőriz, és mondja hogy tartsam egy kicsit....tartom....tartom...tartom...5 perce tartom, ok király le van tiltva, új kártya miatt úgy 8 nap múlva értesítenek, hogy mikor mehetek érte, persze nem nekem kell fizetni, mert gép volt szar valszeg(naná hogy nekem, ez lett volna az utolsó akcióm ezzel a bankkal ha még pénzt kérnek érte...). Az rulz már csak hogy soha nem tudok eljönni még zárás elött szal valszeg megint írhatok meghatalmazást és vkivel váltathatom ki a kártyát. qrva jó, egy faxán induló napot így elb@szni azért nem rossz.
utálom az atmeket.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest