Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV tunert vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Akkor nem tudom. :(
Nálam az ilyen éjszakai ''fel a fülest, full kakaó, léggitár, légdobszerkó, valódi headbang, dögöljönmegmindenki'' az már nagyon a vége a skálának. Még nem voltam ott, hogy ez se segítsen, de félek hogy onnan nem egyhamar jönnék vissza.
De ma este csak kidőlök, 'nite all. -
anaqer
veterán
válasz
Bazsesz
üzenetére
...gondolkodok az élet értelmén...
NE! Legnagyobb jóindulattal mondom, ne tedd. Nagyképűség lenne azt írnom, hogy ismerem a problémádat, mert nem, minden ember más. De saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ilyesmi helyzetekben a félrevonulás nem mindig célravezető, sőt. Foglald le magad valami olyannal, amit eddig nem csináltál ( nálam ez meló volt ;] ), hidd el, többre mész vele.
( Osztálykirándulást pláne nem végigaludni, a legjobb bulik mindig abból lesznek amire az ember épphogycsak elmegy. ) -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán

-
anaqer
veterán
Vágja itt valaki a quake2 savegame mechanizmusát? Úgy nagyon konkrétan?
Azt kellene megoldani, hogy betöltsön olyan mentett állást is, amit egy másik q2 build írt ki. A két verzió között nüansznyi különbség van, kikommenteltem egy redundáns ellenőrzési pontot ami néha (pl. most) azt hiszi, hogy összeakad az NT memóriakezelésével (pedig nem, és feleslegesen pánikol)... így mennie kellene. De most be sem tölti a mentést, merthogy ez már nem ugyan az a build.
Ha kitépem a build checket is, aminek ugye nem lenne szabad gondot okoznia, hiszen a mentett állásnak sem a formátuma, sem az adatok értelmezése nem változott, akkor... töltéskor kidob az asztalra. :((( -
anaqer
veterán
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
[L]http://www.google.com/search?q=ASUS+VR-100G&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8[/L]
Kicsit több önállóságot... :P
Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest