Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Lesz időm rá, mivel most bizonytalan időre abbahagyom a gépezést. Legkésőbb az augusztusban esedékes műtétem után fogok újra gépezni, addig nagyon ritkán, de ha tehetem, akkor belesek a PH!-ra, és szólok néhány szót.
Komolyodást még nem tudom, hogy milyen mértékben fog rajtam átvonulni. Majd kiderül.
Indoka talán az, hogy idegileg eléggé megviseltek az elmult hetek, szelllemileg végleg megbuggyantam. Elment a kedvem mindentől, de nagyon durva mértékekben mérve (azért öngyi nem leszek). Mindezt a mellkasdeformitásom miatt (nem az zavar, hogy van, hanem az, hogy b*szogatnak miatta, pedig szerintem nem olyan egetrengető, hogy egy tál leves elfér benne).
Holnaptól osztálykirándulás, olyan szinten elment tőle a kedvem, hogy gondolkodtam, hogy itthon maradok. de aztán az egyik osztálytársam szépszóval rábeszélt, és elmegyek. Max az éjjeli bulikból leszbisókból meg egyebekből kimaradok, és alszok.
Géppel olyan szinten vagyok, hogy tavaj nyáron azért újjítottam fel, hogy tudjak az új játékokkal játszani. Most meg MP3-at hallgatok rajta, meg netezek.
Szellemi megbuggyantságomat az (is) igazolja, hogy elgondolkodtam azon, hogy két-három hétre ''bünti-ban''-t kérek magamra (tehát pölö 15 napra kibannoltatom magam, aztán meg visszaengedtetem magam). Már egy mode3rátorral is beszéltem ezügyben. Ezúton is közlöm vele, hogy köszönöm a dolgokat, de önmagamtól is megpróbálom megtalálni a helyem. Hátha sikerül.
Szal most egy ideig nem leszek, gondolkodok az élet értelmén, meg próbálom helyretenni a dolgokat.
Ha esetleg valaki kérdi, hogy hova tűntem (bár úgyse fogja senki sem), irányítsátok erre a hsz-re, mert ebbe szinte mindent leírtam.
Hirtelen ennyi. Viszlát PH! & PH! tagok, de nem örökre, ezt megígérem!
Üdv: Balu
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest