- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Muszáj megirni:
Tegnap veletlenul lattam egy kis reszt a Yago nevu tv2-s borzalombol, es az egyik eppen feszult pillanatban mi volt a haterzene, na mi?? Guns N' Roses- Oh My Go! Bazzeg mar semmi se szent??
Üdv. -
The_Tom
senior tag
Hi!
Emiatt nem nyitok ujat, remelem ide is kapok segitseget. Szoval aki tud olyan helyet ahonnan lehet leszedni csengohang kottakat pliz irja meg, mer' csak fizetoseket talaltam.
Előre is Kösz.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
emiatt nem akrtam új témát nyitni.
remelem vki tudja mi ez: barmilyen zene lejatszasanal mplayer 6.2 aszongya: ''A műveletet nem lehet végrehajtani, mert a pinek nincsenek összekapcsolva.'' mi a tököm ez?? Mit kapcsoljak össze?? Egyébként ez egy W98SE hu+ SB Awe64
Üdv.
Aktív témák
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest