- Milyen alaplapot vegyek?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Télbúcsúztató hardvermix
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Csak vicceltem. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy *TE* találod ki a sztorikat...
Általánosban nekem is volt egy hasonló ismerősöm, aki állította, hogy pl. van egy nagy barlang a telkükön, ahonnan mindenféle kristályokat szokott kibányászni...
Meg ismertem egy csajt, aki pl. olyat vizionált, hogy férje és gyereke volt, akik meghaltak egy autóbalesetben. Erről persze sem a hírekben, sem az ORFKnál nem lehetett hallani. Mostanában állítólag kiment külföldre, egy híres cégnél dolgozik -a gond csak az, hogy a levelei alapján az IPje ugyanaz volt odakintről is, mint itthonról, és a ''munkahelyéről''... No mindegy.
Egyébként egyre több az ilyen ''álomvilágban'' élő ember, s ezt ugyan jó esetben kinövik tizenéves korukban, de van, aki felnőtt korában a valóságtól való egyfajta menekülésként egyre inkább beleéli magát a kitalált világába -annyira, hogy a végén már maga is igaznak hiszi...
Ui.: A topicodat kíváncsian várom, s ha lehet, akkor a Fáradt gőz alatt nyisd meg, így talán Den is elnézőbb lesz egy kis mókázással szemben -hiába Intel, meg AMD szerepel a címben. :)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Autós topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest