- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
akkor ennek örülni fogsz:
jövő héten lesz a sorozatzáró
dupla résszel, abból az első az ilyen "the road so far" visszatekintés és interjúk a szereplőkkel szerű lesz, majd a záró epizódSpeaking at PaleyFest ahead of the show's finale, set to air on November 19, Padalecki hyped excitement about the episode. According to Entertainment Weekly, he said he "couldn't be more pleased with the way it turned out".
"The series finale is my favourite episode of all time," he later added. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gretel
tag
Nem, azt mondták, hogy ki kell űzni a testből, hogy Rowena visszatehesse a Ketrecbe. Ezért bűbájoskodott ott a háttérben, míg Sam csinálta az arkangyal űzést.
Korábban is volt már szó róla, hogy ha nincs benne egy testben, Rowena ugyanúgy vissza is tudja tenni, ahogy kiszedte. Eleve ezért is kellett ott lennie a szobában. Csak én rém gyengének érzem, amit láttam, azért lenne jó, ha tényleg lenne még valami svindli a háttérben. -
Gretel
tag
Akkor lehet, tényleg csak azért hittem el elsőre, mert máskor is élt már bitang egyszerű megoldásokkal a sorozat.
Na de tényleg remélem akkor, hogy tévedtem.
Igen, végül is csak Sam meg Dean örömködtek, hogy "We got him. We got Lucifer." Lehet, korán ittak a medve bőrére és csak ők hiszik, hogy megint Mihályt boldogítja odalent. És utólag rém gyanús, hogy Crowley meg Rowena csak úgy köddé váltak a háttérben, pedig ha valakinek lenne oka örömködni, az pont a kutyuli. Az arckifejezésük sem épp arról árulkodott, hogy ők itten most győztek. Aztán lehet, hogy csak beképzelem. -
Gretel
tag
Kiderült, hogy nem.
A napokban volt pár nyilatkozat/interjú ezzel kapcsolatban és megerősítették, hogy életben van. Belengettek mindenfélét.
Olyanokat, hogy Castiel és Crowley fogják kergetni, mert mindkettőnek lenne épp elég megbeszélnivalója vele. Meg hogy mivel megvolt, amit akart (találkozott apuval és kibékült vele) már teljesen hidegen hagyja a Menny és a Pokol politikája és csak szórakozni akar.
-
Gretel
tag
biztos kiment a fejükből
Még lehetetlen se lenne, mert most már Rowena is lazán nyitogatja a Ketrecet.
-
Gyuri27
félisten
Hát. Misi a ketrecben. Nem tudni mi van vele. De "megviselte" az ott tartózkodás ez félig meddig kiderült.
Luci nagyot alkotott ugye. Isten erejével se volt képes összekócolni se Amarát.
A porhüvelyekről nem beszélve. Misiével nem tudjuk mi van. Luci Cassben kitudja meddig még.
Nekik ugye nem jó bármi. De ha minden oké akkor is 2 a 4-ből. Azaz misson failed.Azt se feledjük, hogy kellett egy Káin is a pecsét hordozójának. Aki szintén nem akárki volt.
Nem hiszem, hogy a régi recept müködne. Szerintem hülyeség és sablonos is lenne, ha ezt eröltetnék a sorozatban. -
BalaNce87
addikt
Igen csak nekem azt tűnt érdekesnek hogy a többi az "szervált" magának más képességeket irányítani embereket, vagy démonokat az alap képességeiken kivül. Samnek démon vér kell ahhoz hogy egyáltalán legyen képessége ugye ahogy mondtad a régiek eltűntek, vér nélkül nincs képesség, bár lehet ezért ő a különleges...
-
Hatchet
csendes tag
A VV elvileg az rtl saját kreálmánya (azt mondták még anno), de valljuk be őszintén, nem sokban tér el a Big Brothertől, gyakorlatilag a logó más.
Egyébként mindenhol a "reality"-k futnak, nem csak itthon. Szóval igen, mindenhol ezt kapják az emberek a dobozból.
A Jersey Shore-t már lekoppintották (="Aranypart"), jó eséllyel a "terhes tinik" következnek előbb utóbb... -
-
LOTR
addikt
érdekes, hogy a leviathanok itt gonoszak, a farscapeben meg éppen hogy a jó oldalon álltak - már ha arra azt lehet mondani
különben érdekes lett volna ha azt a fajta misztikumot ami az elején volt tudják tartani 7 évadon át, úgy néz ki a nézőknek vér kell, az meg mostanra már folyik rendesen
-
hoffman_
nagyúr
spoileron Nem hinném, hogy Cas csak így kiszáll, nyakamat rá, hogy még viszont látjuk. Mondjuk érdemes lenne megnézni a színészgárdát imdb-n spoileroff
Észrevételek:
- elég pörgősen indul, belecsaptak a lecsóba, tényleg kemény évadnak ígérkezik
- most jöttem csak rá, pont az előbbi ok révén gondoltam bele, miszerint is rengeteget változott a sorozat, közel sem olyan félelmetes, mint az elején. teljesen más szisztéma szerint működik már, és szó se róla, tetszik nagyon, de én a régibe szerettem bele annó -
plus44
veterán
Ez az új Isten dolog...elég merész mondjuk. Mindent vártam, és ezt is joggal, a dolgok alakulását nézve, de nem gondoltam, hogy meglépik. Remélem azért nem szállnak el vele, és megmaradnak a határon. Ez az isten dolog...ez azért szent és ha van valami a világon, ami egyetemesen tekintve is a legkomolyabb dolgko egyike, akkor ez nagyon is az. Remélem nem szállnak el a dologgal.
-
luw2win
őstag
Ahh nem tudom mennyire kovetted, de en most neztem meg a 6. evad 19.reszt, nagyon durva....
Elegge elvan halva a topic, pedig iszonyat nagy sorozat, sokan azert nem nezik mert felelmetes, szerintem ha tulvagy az elso par reszen, annyira hozzaszoksz hogy csak a menetet koveted es nem koncentralsz a "feleletes" dolgokra.
Amugy egyetertek az elmegyogy emg a bloody az szaratos
mod: 6. evad eleje az nuku, semmi, de kb amikor *SPOILER* (eltemetik rufust) - Az a resz es onnantol kezdve iszonyatosan beporog
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest