- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BIOS frissítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
leslieke #1022 üzenetére
#1023 basel00
nem végeztem nagy kutatást, de az általam követett sorozatokból kiindulva, azt láttam, hogy azok az utolsó részek, amelyekről tudni lehetett, hogy az adott sorozat lezárására készültek, a többi részhez képest általában nem nyerik el a rajongók tetszését
ez meg úgy összességben nem is volt egy klasszikus spn rész, viszont az kétségtelen, hogy nagyon szépen lezárta és mondhatni "kerekké" tette ezt a sorozatot, és ez most már csak erről szólt
talán nem vagyok vele egyedül, hogy a rész első felében az járt a fejemben, hogy tényleg így akarják lezárni? majd utána nyilvánvalóvá vált, hogy mi a terv
viszont talán már évekkel ezelőtt kijelentették (a stáb), hogy amikor eljön az ideje, rendes lezárást akarnak, és ez szerintem össze is jött nekik (spoiler nélkül próbálom még hozzátenni, hogy a fiúk megkapták azt a befejezést amit az elejétől kezdve "akartak")volt egy film, nem emlékszem már rá, de semmi köze nem volt a supernaturalhoz, de még ott is megemlítették ezt a sorozatot
elképesztő 327(+1) rész
15 évről beszélünk, és az azért nem semmi, nekem már most hiányzik -
basel00
tag
válasz
leslieke #1022 üzenetére
sztem is nemsok értelme volt ennek az utolsó résznek de sebaj.
Visszatérve azért elég hosszú 15 évadot tudhat maga mögött a sorozat voltak jó és voltak töltelék évadok de összeségében azt kell h mondjam minden évadot, részt élveztem attól függetlenül.
De ne felejtsétek el h Jared Padalecki-t a Texas Ranger, Jensen Ackles a Boys 3 évadában újra láthatjátok -
Gretel
tag
válasz
leslieke #962 üzenetére
Asmodeusra vagy Michael arkangyalra gondolsz? Mert szerintem mindkettőben ott a lehetőség és nem tudtam eldönteni, ki okozhat nagyobb zűrt. Rendben, Asmodeus ugyanabban a világban van, mint ők, szóval ezért neki jár egy pont. Viszont az is biztos, hogy Lucifer és Mary nem maradnak odaát (legalábbis elég hülye ötlet lenne képernyőn tartani őket, ha mégis) és ha ők visszajönnek, simán jöhet potyautasként az arkangyal is... mondjuk mert otthon már épp kezdett unatkozni.
-
Gretel
tag
-
S-eye
senior tag
válasz
leslieke #604 üzenetére
Inkább Winchester apuval kéne a spinoffot megcsinálni, hogy hogyan kezdte el a vadászatot. Lehetne megint benne Bobby meg a sárgaszemű is.
Az új rész elég jóra sikeredett, és amit régen feszegettem beigazolódott, hogy Crowley-nak nem ugyanaz a teste, mint amikor ember volt.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
LOTR
addikt
válasz
leslieke #426 üzenetére
nem mondanám spoilernek...
ez a rész is adta, és egy komoly kép belőle, miután megtudták, hogy ki a "főnök" a farmon: [link]
mod
éppen az imdbn vettem észre, hogy csináltak linkeket a 9. évadhoz, majd rákerestem neten is: ‘Supernatural’ Stars Agree To Seasons 9 & 10 – To End The Series?
úgy néz ki a jó hír megerősítve -
LOTR
addikt
válasz
leslieke #422 üzenetére
nem tudom, hogy csak szerintem van e így, de ezt az egész Benny-s szálat valahogy nagyon elkapták, remélem folytatódni fog még
viszont most volt szerencsém megnézni a 8x11-et
azt kell, hogy mondjam, az eddigi talán legjobb filler epizód, minden téren, részleteznem azt hiszem nem kellés akkor még 8x12 vissza van, majd valamikor
-
Hatchet
csendes tag
válasz
leslieke #415 üzenetére
valószínűleg a szokásos vitát a két testvér között, hogy ezt a teremtményt ki kell-e nyírni, mert gonosz / nem kéne, mert nem is az.
Tény, hogy a lélekkel rendelkező vámpír egy jól eladható karakter szokott lenni a sorozatokban, ...én bírom azért.más: jan. 16-án jön ki a következő rész.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
leslieke #384 üzenetére
én sem szeretek olvasni!
de azért az angol feliratot alá rakom, valamivel jobb, a főbb probléma inkább, hogy nem mindenki tud angolul.. ami azért így elég rossz, h itt van 7 évad és eddig csak 3 volt végignézhető szinkronnal, mert úgy h az angolt nem érted de magyar felirat.. nem úgy jönnek át a dolgok ahogy kellene.. és ez minden sorozatra igaz, máshol meg a szinkron magyarhang kifejezetten tiltott.. pl. the big bang theory. évek teltével végre látom értelmét h suliban belmémverték ezt a nyelvet, pedig nagyon nem voltam oda érte anno
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest