Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hát, ha az a jelenet elkerülte a figyelmedet, amikor Cathy, vagy Chrissy, őőő, izé Ruby ajtót nyit Deannek, aztán áll a háttérben aminden egyes apró domborulatot mutató szűk alsóneműben, akkor veled baj van.
De ha megnézed alaposabban, akkor szerintem kevésbé fog hiányozni Katie Cassidey.
Bár tényleg kár érte. Kristen Bellre emlékeztetett, ami eleve jó ajánlólevél. De az utód is határozottan csinos, GOTO line 1.
p
-
LOTR
addikt
válasz
parandroid #95 üzenetére
elkerülte volna valami a figyelmem?
hehe, tényleg, fel sem tűntVandit
szerintem Casstiel
Katie Cassidy szerepeltetése nem fért bele a költségvetésbe sajnos -
parandroid
félisten
S P O I L E R
Nem sok minden maradt, aminek ki kellene derülnie. Az első rész elején elég gé.. khm, hogy is mondjam, alul volt öltözve, a második részben pedig Meg is utalt rá, hogy milyen dolog már ez, hogy... szóval hogy amiket csinál vele, és hogy közben valaki figyel az elméje sötét sarkából...
p
-
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #95 üzenetére
Szerintem hamarosan kiderül.
Én azt bánom, hogy nem a régi Ruby van. Szebb látvány volt.
LOTR: Nem Castielo véletlenül?
-
LOTR
addikt
hát szerintem meg ebben a sorozatban, olyan klasszikus értelemben vett jó oldal nem létezik
nem hinném, hogy ez a Castiel olyan hűde jó lenne, inkább olyan stílusnak érzem, hogy ha le kell mészárolni pár (száz/ezer) embert a béke érdekében, akkor hajrá- az ilyen karakterek úgyis sokkal érdekesebbek
-
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #89 üzenetére
hát a második rész minimum ugyan olyan jó, mint az első - na jó nagyon talán és amúgy is elfogult vagyok
amúgy érdekes, hogy ez a sorozat kevésbé felkapott (persze úgy nézem, hogy csak itthon), mint pl a Heroes, Prison Break, vagy a Lost pedig valahogy ebbe én jobban bele tudom "élni" magam, bár az előbb emíltett 3 is nagy kedvencem, valahogy ennek a "világnak" a hangulata jobban megfog
különben innen a ph-ról csak ilyen kevesen néznénk?
-
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #89 üzenetére
hát én is ezt mondtam, csak finomabban fogalmazva
-
(Kolombusz)
veterán
geci jó volt a s4e1
-
LOTR
addikt
ez a sorozat évadról évadra csak egyre jobb
-
tlac
nagyúr
csak figyelmeztetés, hogy van már új évad
-
Vandit.
addikt
18.-án végre kezdődik.
-
Finike
újonc
Szerintem jó lesz a 4. évad is. Állítólag lesz 5. évad is, bár ki tudja... Remélem Samnek a képessége most már jobban ki fog bontakozni. Az első évadban volt egy rész amikor használta a képességét, amikor látta Deant meghalni. Valószínűleg a negyedik évadra már csinálni is fog vmit, ne csak beszéljenek róla...
-
(Kolombusz)
veterán
Na, ma volt időm végignézni az utolsó három részt.
Nagyon komoly volt!!!Kiváncsi leszek, hogy hogyan tovább.
-
LOTR
addikt
volt már jobb rész is, de szerintem egész jó volt ez is, jó ez a Ruby
-
dokar
addikt
válasz
Darth_Revan #75 üzenetére
szerintem lehetett volna izgisebb is. mivel a supernaturalnak vége, ezért én most a reaper-t kezdtem el töltögetni és nézegetni, az első két részt megnéztem, bejött.
-
Vandit.
addikt
válasz
Darth_Revan #75 üzenetére
Nekem nem jött be.
Látszik, hogy ösze kellett csapni a végét a sztrájk miatt. Kb. 10 percbe volt sürítve a lényeg az elejét meg nyúzták. Nem baj, majd jön a 4. évad.
-
LOTR
addikt
season finale ma este, ütős lesz
-
Vandit.
addikt
válasz
(Kolombusz) #71 üzenetére
Tényleg.
Mikor jön a többi rész? Folytatásról tudtok valamit? Bár azt tudom, hogy Ruby 12 részre írt alá, úgyhogy van még remény. -
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #71 üzenetére
mindjárt nézem is
-
(Kolombusz)
veterán
S3E12 büntetett.
-
Gyusz
őstag
3. évad 11. rész, végre egy igazán kiemelkedő darab. Bár kitarthatott volna végig a humor, mert az első fele zseniális volt. Asia - Heat Of The Moment pedig jó szám
-
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #65 üzenetére
Na megvolt, nekem 0:00-tól kezdve tetszett végig
na persze tényleg jó volt a vége
-
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #65 üzenetére
Este megnézem, de annak meg nagyon ürülök, hogy még három rész tuti lesz zsinórban
-
rien
senior tag
Ha lehet hinni ennek akkor 10 nap múlva kapunk egy részt
A másik kettőhöz nem írnak dátumotakkor most megint ez az egy rész lesz és annyi lehet várni megint? Tudtok valamit?
-
rien
senior tag
<<<<<<<<<<<<<<<< S P O I L E R >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ez nagyon beteg volt, hát nem tudom de nekem nem nagyon jönnek be a gyilkolászó nagyik
Ezt még az X-akták karácsonya is magasan veri, pedig az se gyenge
Mondjuk a gyerekkori emlékek szomorúak voltak, de még ilyen gyereket berakni Dean helyére....
-
S e t h
nagyúr
Végre,ma játszák a következőt az Usában
-
rien
senior tag
-
S e t h
nagyúr
rein--köszi a videókat, az utolsó, a JOn Bon Jovis nagyon ütős!
A véleményem nekem is hasonló, a második évad nálam is sokkal gyengébbnek tűnt mint az első, de harmadik előtt le a kalappal, nagyon ott van!
-
Gyusz
őstag
-
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #55 üzenetére
Jaj ne....bíztam benne, hogy csak egy kis téliszünet. De azért remélem jó pár rész már megvan előre
Gyusz: Igen Jo
Valaki??? Él még Jo, többen fonalat vesztettünk
-
Gyusz
őstag
válasz
(Kolombusz) #55 üzenetére
Csaknem Jo-ra gondolsz?
Múlt héten fejeztem be a második évadot, összességében szerintem valamivel gyengébb lett, mint az első 22 rész. Persze voltak kiemelkedő epizódok, de valahogy nem tudott mindig kellőképp a képernyőhöz ragasztani. A harmadik évadba egyelőre nem kezdek bele, nem szeretek sorozatrészekre heteket várni.
-
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #52 üzenetére
Na akkor egy kis szemgyönyörködtető ha már epizód nincs: Ruby és Bela. Tényleg nagyon szép mind két csaj, bár nekem Dean jön be nagyon
na persze Sam se rossz
Mondjuk jó lenne tudni mit akar igazából Ruby, én nem nagyon akarnám elhinni, hogy ő legyen a főgonosz. De lehet igazad lesz Seth.
A kocsmárosné lányával a szőke csajjal mi lett? nem emlékszem, elég nagy szünetet tartottam a sorozatban és nem ugrik be. Él még?
Na még egy szerintem tök jó videó ínységes időkre.
Írói sztrájkról tudtok valamit, hogy érinti-e a sorozatot? -
S e t h
nagyúr
VAn egy olyan megérzésem ,hogy a szőke démon csaj maga Lucifer.
-
rien
senior tag
Keresem a 8-ast mémincsmá
hát december 13. a köv.rész
Viszont nagyon jó a címe: A Very Supernatural ChristmasEp06-07 jó volt, bírom ezt a Belát, biztos összejönnek Deannel, a vad sex már belett ígérve
Mekkora duma volt már amikor Gordon mondja, hogy Sam az antikrisztus azért keresi erre Bela: "Erről már én is hallottam....egy jó barátomtól a húsvéti nyuszitól, akinek a fogtündér mesélte" -
S e t h
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #49 üzenetére
hát remélem megtalálom majd, köszi
-
S e t h
nagyúr
Priviben tudna vki segíteni ,hogy miként tudnám megnézni a második évadot?Nem igazán találok megfelelő helyet ahol seeder is van.(nálunk egyáltalán lement a második évad?)
-
Calibos
addikt
2-ik évadot nemrég néztem meg újból...
-
Calibos
addikt
Lesz 4-ik Évad
-
rien
senior tag
3x05-ig behoztam a lemaradást..........ezen utolsó rész kivételével kib....tt jó volt mind
Heroes
lehet egyedül vagyok vele, de nekem az 1. évad utolsó harmada nagyon nem jött be
-
S e t h
nagyúr
Most találtam rá erre a sorozatra és a fotelbe szögezett.Tudtam , hogy volt ilyen sorozat vmelyik adón de nem foglalkoztam vele mert későn ment.
Ledöbbenve látom ,hogy már a második évad fut nálunk, én meg jelenleg a harmadik rész után vagyok túl és még azt sem tudom miként fogom megszerezni a többit.
A lényeg--nagyon jó sorozat!!!!De még a Heroes a nonpluszultra!
-
(Kolombusz)
veterán
S03E05 - Sam bedurvul a végén
Várom már a következő részt. -
alz
újonc
Sziasztok!
Az Odaát 1. évad zenéjét keresem, egy ismerősömnek lenne meglepetés...Hol lehet hozzájutni, tudja vki? Vagy ha meglenne vkinek, át tudná küldeni? (alz@freemail.hu)
Előre is köszönöm! -
-
DeadMeat
nagyúr
Elkezdodott a 2. évad a retek klubbon.Nagyon vártam mar,de embertelen idopontra tettek ki
-
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #34 üzenetére
jó rész mind
-
(Kolombusz)
veterán
S3E3 nagyon nagy rész!
-
Gyuri27
félisten
válasz
(Kolombusz) #30 üzenetére
Már aki penge.
De ma lesz a második évad nyitó.
Azt hittem félbemarad mint annó a pokoli szolgálat. -
Calibos
addikt
válasz
(Kolombusz) #28 üzenetére
Angolul nézed?
-
(Kolombusz)
veterán
Eddig nagyon jó a harmadik évad.
-
Calibos
addikt
válasz
(Kolombusz) #24 üzenetére
Így könnyű
-
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #24 üzenetére
ja az az én barátom is.
azt hittem már online nézed a cw-t -
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #19 üzenetére
te hogy tudod nézni a cw-t?
neten? -
Calibos
addikt
válasz
(Kolombusz) #21 üzenetére
1-2 meg van DVD-n, azt tudtam hogy 3 is lesz de hogy mikor az passz volt! -
Calibos
addikt
válasz
(Kolombusz) #17 üzenetére
3-ik
Nem a 2 évadot fogják leadni? -
(Kolombusz)
veterán
Holnap hajnalban kelek... Jön az S3E1.
-
(Kolombusz)
veterán
Mindjárt, okt.4.
-
(Kolombusz)
veterán
Október elején jön a harmadik évad, tessék készülni!
-
gabranek
senior tag
nem tudja véletlenül valaki, hogy az 1x21 rész legelején milyen zene megy? képtelen vagyok kideríteni ^^
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz) #14 üzenetére
A 2x22 még jobb. Izgalmas, váratlan fordulatos, stb.
Várom nagyon a harmadik évadot. -
(Kolombusz)
veterán
Hmm, a 2x21 nagyon jó rész.
-
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
ez egy kicsit ''elvont'' sorozat, talán nem annyira populáris
viszont a hősök is nagyon jó, sőt most kezdtem el nézni a 4400-at is, és az első évad (a maga 6 részével) végén kezdenek felpörögni a dolgok, jónak tűnik az is
állítólag a mélység titka -vagy mi a címe- is eléggé ott van, azt is el kéne kezdeni nézni -
(Kolombusz)
veterán
Azért látszik, hogy ez nem annyira hypeolt sorozat (pedig szvsz. a prison break mellett ez a legjobb, amit manapság adnak), mert még angol felirat sincs a 16. részhez.
Igy meg azért nehéz nézni, főleg mikor a szellemvadászási szakszavakra kerül sor, meg hasonlók.Na sebaj, megvárom.
A 15. rész poén volt, kellett már egy ilyen lazulós, főleg a 14. után, az durva volt.
Azé Dean helyében én megfontoltam volna a trükkös srác ajánlatát a végén. -
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #10 üzenetére
ne spoilerezzünk kérem
-
(Kolombusz)
veterán
Most nézem a második évad harmadik részét. Hát sajnálom az apjukat, jó arc volt.
-
VW
aktív tag
nekem nagyon tetszett az első évad,volt egypár rész ahol a hideg futkosott a hátamon
hatásos a háttézene a fílmek alatt
Dean-nek hatalmasak a beszólásai,jókat röhögtem rajta ( bár nem erőssége a taktikázás..elő a legnagyobb kalibert azt' adj neki)
-
(Kolombusz)
veterán
Na, már húsz részt megnéztem az első évadból, egyre jobb.
-
brownus
veterán
ebben a sorozatban van a srácoknak vmi extra képessége? 1-2 részt láttam a retken, nem rossz
azért kérdezem, mert nem derült ki abból az 1-2 részből. vmi olyan volt, hogy megérezték a szellemek jelenlétét!?
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
Nekem is tetszik. Épp tegnap néztem a 2.évad 15. epizódját.
Mondjuk engem az x-aktákra emlékeztet csak persze mai világunkba. Itt is van a fő szál, hogy egy bizonyos démont akarnak elkapni (mint az árnyékkormány=földönkívüliek=szuper katonák=Samantha szál) meg menetközben elkapnak egy csomó lényt, mint Mulderék egytörténetes epizódjai. Azt már észrevettem, hogy a rendezők között ott van John Shiban aki több x-aktát is írt.
Nekem a zenéje is nagyon tetszik, főleg az első évadé.
LOTR: én úgy tudom, hogy az rtl szeptemberben akarja folytatni -
LOTR
addikt
furcsáltam, hogy nincs neki topik, azt hittem nem nézi senki innen PH!-ról, a prison break meg a lost mellett ez a legjobb, ja meg természetesen a csk
az első rész után azt hittem, hogy az egész egy nagy történet lesz kisebb részekre vagdalva (mint pl a lost vagy a prison break), de ugye minden rész a főtörténet egy mellékága megoldással együtt (tehát inkább olyan jellegű, mint a csk), az utolsó részektől eltekintve, mert ott már majdhogynem csak a főszálról szóltak a részek (beírtam hátha valakit érdekel)
amúgy az a rész amikor az elátkozott kép egyik alakja gyilkolászott, az volt eddig a legjobb (nem volt túl ilyesztegetős rész, de végig lehetett röhögni az idősebb testvér szövegét), az első évad utolsó előtti 4. része volt ez
mikor folytatják valamelyik magyar csatornán?
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
Nekem tetszet. Kb. hasonló érzéseket keltett bennem, mint anno a Poltergeist. Csak az Odaát fiatalosabb lendületű.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Az RTL Klubon most fejeződött be az első évada ennek a remek kis sorozatnak.
Nekem személy szerint nagyon bejön, igaz, hogy most kezdtem el nézni és még csak 9 részt láttam.
Néhány infó a sorozatról:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Bárki véleményét szivesen várom a sorozatról, épitsünk ki egy jó kis rajongói tábort, itt a PH!-n.
[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest