Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Na végre valaki!

Én a 4000VX-et ajánlom, főleg P4-hez, a ''korlátozott'' fsb miatt.
Odaveri a 600 fölött hajtott TCCD-ket. Vagy ha spórolni akarsz pár ezrest akkor a Mushkin Redline-ját ajánlom még, ugyanazt tudja mint a 4000VX. (Nekem megér 3 rongyot az OCZ felirat...
) Természetesen ahhoz is kell booster.
A postában kellemesen csalódtam! Registered Airmail-lel rendeltem, 4 euro volt a postaköltség. Vasárnap este történt a rendelés, hétfő délelőt kaptam mélt, hogy elindult a cucc. Szerda délután hazaérva benn is volt a cetli a postaládában, hogy menjek érte. (Lerakják a lakóhelyedhez legközelebbi postán.)
Sorra kerülök a postán, nő elmegy keresgélni... 3 perc múlva jön vissza egy teljesen korrektül becsomagolt cuccal. Kérdem a nőt, hogy felbontották e és nézem, hogy sértetlen e. Erre a nő mondja, hogy dehogy nyúltak hozzá és különben is ez egy biztosított csomag és páncélszekrényben kell őrizniük!
Szal minden oké volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Odaveri a 600 fölött hajtott TCCD-ket. Vagy ha spórolni akarsz pár ezrest akkor a Mushkin Redline-ját ajánlom még, ugyanazt tudja mint a 4000VX. (Nekem megér 3 rongyot az OCZ felirat...
) Természetesen ahhoz is kell booster.