- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Na végre valaki!
Én a 4000VX-et ajánlom, főleg P4-hez, a ''korlátozott'' fsb miatt.Odaveri a 600 fölött hajtott TCCD-ket. Vagy ha spórolni akarsz pár ezrest akkor a Mushkin Redline-ját ajánlom még, ugyanazt tudja mint a 4000VX. (Nekem megér 3 rongyot az OCZ felirat...
) Természetesen ahhoz is kell booster.
A postában kellemesen csalódtam! Registered Airmail-lel rendeltem, 4 euro volt a postaköltség. Vasárnap este történt a rendelés, hétfő délelőt kaptam mélt, hogy elindult a cucc. Szerda délután hazaérva benn is volt a cetli a postaládában, hogy menjek érte. (Lerakják a lakóhelyedhez legközelebbi postán.)
Sorra kerülök a postán, nő elmegy keresgélni... 3 perc múlva jön vissza egy teljesen korrektül becsomagolt cuccal. Kérdem a nőt, hogy felbontották e és nézem, hogy sértetlen e. Erre a nő mondja, hogy dehogy nyúltak hozzá és különben is ez egy biztosított csomag és páncélszekrényben kell őrizniük!
Szal minden oké volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PlayStation 5
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest