Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
A 85 1.8G-nél nem kell jobb. Ahogy energomatt kolléga mondja, ez a szint sem feltétlen szükséges. Én ugyan nem használtam őket, de szerintem a micro Nikkor 60 f2.8 vagy a Tamron 90 f2.8 is remekválasztás erre a célra.
Rekeszt nemigen tudok mondani, mert ez a megcélzott hatás függvényében más és más. Attól függ, hogy mit szeretnél megmutatni, kiemelni, mennyit szeretnél a témából élesen láttatni, honnét fotózol, stb. Erre nincs recept.
Természetesen minél közelebb vagy az iso 100-nál, annál jobb. Ezen a területen nem szokott ez problémát jelenteni. -
aleister
veterán
Igazából ezeknek a legkönnyebb a hátterének, bevilágitásának a megoldása, mert elég szimpla fehér terítő, amit túllősz a vakuval. Mindenhol 3 stúdióvakut használtam egyébként. Nem kell semmi extrára gondolni. Sima manuális vakukról van szó.
Ami neked tetszik ott pont nem én terítettem, csak fotóztam.Obik tekintetében én továbbra is a kistelét látom üdvösnek erre. Tehát DX-en 50-100 közötti gyutávval.
(#24981) Byk01
Szívesen kipróbálnám a fixeket, csak nem tudom mennyire korrekt egy ilyenbe úgy belemenni, hogy tudom, hogy úgysem veszem meg őket.(#24980) energomatt
Nos, igen. Ezt a kérdezőnek magának kell megválaszolnia. -
Studi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest