-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
zserbox #18943 üzenetére
Én azért nehezen tartom összehasonlíthatónak, persze rajzolat, vignett, CA, stb adatok, képek vannak a neten, de szerintem kicsit más a célközönség, mindkettő jó, az viszont, hogy inkább tartományra, vagy inkább konstans nagy(obb) fényerőre van szükséged, az jobban eldönti a kérdést.
-
_seth_
veterán
válasz
zserbox #18943 üzenetére
Jó az a tamron (gondolom a non VC-re gondolsz mivel az a sláger belőle
) de a canon jobb szerintem minden tartományban, cserébe több mint 2x annyiba is kerül viszont lentebbről kezd és a vége is nagyobb, tuti kis objektív az a 15-85.
Összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest