- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz JackFeryll #14376 üzenetére
Nekem 200on F4.5-5 között van a telém, azért együtt lehet ám élni vele. Na meg embertől függ , én 200on 1/200addal is kitartom, de volt hogy mar 1/60addal is sikerült.(de nálam az 1/200 a tuti, azzal még nem volt gondom )
Amúgy aki 100-at költene obira az csak tudja hogy mire kell neki, mik a szokásai , milyen biztosan fogja a gépet , stb
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
.DLL
veterán
válasz JackFeryll #14376 üzenetére
Tudom unalmas az én ennyit kitartok, én annyit kitartok kézből, ami időről időre előkerül, de nekem is f/4-es telém van és megtanultam jóval lejjebb menni, mint a reciprok szabály. Természetesen nem rohanás után akciózva gyors témát, de átlag felhasználásra bőven elég. Egyébként meg egy monopod is segíthet. Én ajánlom a 70-200/f4-et.
Zozzer:
A mellékelt ábra szerint nem, különben nem született volna meg a kérdés. Viszont van annyira jó obi, hogy megéri "megtanulni", hozzászokni, hozzáidomulni. Vagy gyűjt még egy százat mellé, aztán jöhetnek a 2,8-as telék.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest