Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
kiskornel #11196 üzenetére
Köszi a képeket, az első képen azért látszik, hogy nagyon szép rajzolata van az objektívnek
Igencsak tetszik. A használt témához meg annyit szólnék hozzá, hogy mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mennyit ér neki egy használt cucc. Én az esetek többségében nem a 90%-ot, hanem úgy 70-80%-ot látok, bár lehet hogy Canon pro cuccoknál ez másképp van. Tegnap vettem egy Sigma 20 f/1.8 AF-et, ami alsóhangon 200ezer újonnan, én 85-ért vettem, tökéletes állapotban, dobozzal, kis szütyővel. Ez már 57,5%-os áresés. És itt igazából nem arról szólt a kérdés, hogy használtan akarom-e venni vagy újonnan, sokkal inkább arról, hogyha használtan veszem, akkor lesz objektívem, ha újonnan akarom, akkor még mindig a D70 + 18-55-tel fotózok (sose volt ilyen szettem, de kb. ezt tudom felhozni). Abban viszont igazad van, hogy aki megteheti, vegyen újat, sok fotós cucc esetén viszont lehet spórolni... az én szettem újonnan olyan 600ezer lett volna, én eddig olyan 370-380 körül költöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest