- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
kiskornel #11196 üzenetére
Köszi a képeket, az első képen azért látszik, hogy nagyon szép rajzolata van az objektívnek
Igencsak tetszik. A használt témához meg annyit szólnék hozzá, hogy mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mennyit ér neki egy használt cucc. Én az esetek többségében nem a 90%-ot, hanem úgy 70-80%-ot látok, bár lehet hogy Canon pro cuccoknál ez másképp van. Tegnap vettem egy Sigma 20 f/1.8 AF-et, ami alsóhangon 200ezer újonnan, én 85-ért vettem, tökéletes állapotban, dobozzal, kis szütyővel. Ez már 57,5%-os áresés. És itt igazából nem arról szólt a kérdés, hogy használtan akarom-e venni vagy újonnan, sokkal inkább arról, hogyha használtan veszem, akkor lesz objektívem, ha újonnan akarom, akkor még mindig a D70 + 18-55-tel fotózok (sose volt ilyen szettem, de kb. ezt tudom felhozni). Abban viszont igazad van, hogy aki megteheti, vegyen újat, sok fotós cucc esetén viszont lehet spórolni... az én szettem újonnan olyan 600ezer lett volna, én eddig olyan 370-380 körül költöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged