- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleiades
csendes tag
A lentebb valaki által belinkelt 18-200-as összehasonlítás óta jártam a Tátrában, csináltam sok fotót (többek közt a lapon is cseréltem a tájképet, így raktam fel új összehasonlító felvételeket). [link]
Érdekes, mert a Sigma kis rekesznél és nagylátónál gyengébb rajzolatú, 200mm-nél jobb rajzolatú, főleg a képszélen. A Tamron meg CA-zik nagyon, ki is emeltem most.
Mivel egyik sem csodaobi és tényleg az utazásokra használnám, még próbálom. Másfél hét múlva még mindkettőt kiviszem a tengerhez a nyaralásunkra, aztán csak az egyiket adom vissza, de még filozom, melyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest