Hirdetés
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleiades
csendes tag
A lentebb valaki által belinkelt 18-200-as összehasonlítás óta jártam a Tátrában, csináltam sok fotót (többek közt a lapon is cseréltem a tájképet, így raktam fel új összehasonlító felvételeket). [link]
Érdekes, mert a Sigma kis rekesznél és nagylátónál gyengébb rajzolatú, 200mm-nél jobb rajzolatú, főleg a képszélen. A Tamron meg CA-zik nagyon, ki is emeltem most.
Mivel egyik sem csodaobi és tényleg az utazásokra használnám, még próbálom. Másfél hét múlva még mindkettőt kiviszem a tengerhez a nyaralásunkra, aztán csak az egyiket adom vissza, de még filozom, melyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest