Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
nekem ebbol a kettobol (a fenyero difin kivul) annyi jon le hogy az elso (canon?) sarkai total homalyok. ezen mondjuk sokat fotosoppolni nem lehet.
a 17-40 az EF? mert az nem egy mai darab. nekem volt ef 16-35 f4 is, az nagyon penge volt. cserebe nagy is, aztan eladtam (erre az obira irjak sok helyen hogy jobb mint sok fix nagylato). most van egy 24-105 f4 is mk2, az jo obi de csodat nem tesz, meg persze az is jo nagy.
teloknal mindenfele varazslas van akkor is ha fix meg nyers. de ettol meg lehet jo a kepuk.
ami nekem nagyon zavaro volt a sony/samu teloimnal hogy gorbe volt a kep, meg a korrigalt is. ha mondjuk epuletrol keszitenel egy "shiftelt" kepet akkor se lesz sehogy se parhuzamos a ket szele pedig ott azert nagy kepernyon van lehetoseg beallitani ponosan. megse tudtam beallitani ugy mint egy optikailag rectilinearis fenykepezogep obival. a torzitasa se linearis, se nem parna se nem hordo, olyan valtozo. es persze ez fugg meg attol is melyik obit hasznalod (az enyemben 3 obi van).
persze az is teny, hogy utolag lehet korrigalgatni, meg a telo nem kerul annyiba mint az eos-on maga az obi. raadasul mindig zsebben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest