- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ja és az egész onnan indult, hogy egy kezdőnek megmagyaráztam, mitől sokkal drágább a Sigma 70-200 EX a Sigma 70-300 nem-EX-nél. Elmondtam, hogy a Canonhoz hasonlóan a Sigmának is van felső kategóriája csak náluk nem L, hanem EX a jele. Erre mondtad (szerintem kicsit feleslegesen), hogy azért nem ugyanaz a szint a kettő amivel én egyetértettem csak megjegyeztem, hogy a Sigma 70-200 EX-ről jókat hallottam. És itt rágtál be. Én meg a reakciódon. (Csak hogy konkrétumokat is mondjak, bár ezt mind az elmúlt 1-2 órában írtuk, akár emlékezhetnél is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Apple MacBook
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest