Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Konkrétumokkal meg haggyállógva, olvasd vissza a saját hozzászólásaidat több napra visszamenőleg az összes PH-s fotós topicban (ugyanis ez nem csak erre a mostani vitára érvényes) aztán vagy észreveszed benne, vagy nincs miről beszélni.
Ez még mindíg kevés konkrétumot mondj ha ilyet írsz akkor indokolni is tudni kell és nem csak vádaskodni !
Az elejére meg anynit mondok nekem mindegy ,ki milyen obit használ csak említsük meg mindakét oldalt : pozitív-negatív , mert az ilyen kritika szerintem jó : az nem igazán kritika/vélemény ha anynit írunk jó! vagy rossz ! ,és én ebben akartam kicsit javítani hogy mi a negatívum amelette hogy valami 2.8
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Canon EOS DSLR topic
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest