-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Konkrétumokkal meg haggyállógva, olvasd vissza a saját hozzászólásaidat több napra visszamenőleg az összes PH-s fotós topicban (ugyanis ez nem csak erre a mostani vitára érvényes) aztán vagy észreveszed benne, vagy nincs miről beszélni.
Ez még mindíg kevés konkrétumot mondj ha ilyet írsz akkor indokolni is tudni kell és nem csak vádaskodni !
Az elejére meg anynit mondok nekem mindegy ,ki milyen obit használ csak említsük meg mindakét oldalt : pozitív-negatív , mert az ilyen kritika szerintem jó : az nem igazán kritika/vélemény ha anynit írunk jó! vagy rossz ! ,és én ebben akartam kicsit javítani hogy mi a negatívum amelette hogy valami 2.8
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- NIOH 3
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest