- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Konkrétumokkal meg haggyállógva, olvasd vissza a saját hozzászólásaidat több napra visszamenőleg az összes PH-s fotós topicban (ugyanis ez nem csak erre a mostani vitára érvényes) aztán vagy észreveszed benne, vagy nincs miről beszélni.
Ez még mindíg kevés konkrétumot mondj ha ilyet írsz akkor indokolni is tudni kell és nem csak vádaskodni !
Az elejére meg anynit mondok nekem mindegy ,ki milyen obit használ csak említsük meg mindakét oldalt : pozitív-negatív , mert az ilyen kritika szerintem jó : az nem igazán kritika/vélemény ha anynit írunk jó! vagy rossz ! ,és én ebben akartam kicsit javítani hogy mi a negatívum amelette hogy valami 2.8
Új hozzászólás Aktív témák
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Filmvilág
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest