Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Úgy érzem megint kikell javítano téged
: ''fehérre mázolt, piros csíkos obit '' csak 1-2 L -es típus 17-40 4L , 24-70 2.8 L, 50 1.4 L ez nem fehér színű és még is L. ( feketék piros csíkkal! )
Nem márka buziságról van szó, csak elkell ismerni azonosak más gyátóktól ( nikonékat ne vegyük ide ) nem tudják azt a minőséget adni, hidd el emberek 80 %-át tuti nem érdekli most ami kezében, sigma v canon ha ugyan azt tudja , pl én is így vagyok ezzel , a közép kategóriában ezért volt nekem is sigmám ( pl : 50-500 ami szerintem egyik legjobb obtikájuk ), de sajna amikor már nem csak az a lényeg hogy legyen jó képid is - ha nem jött össza akkor meg ez van- , hanem lenni kell kiemelkedő jó képeidnek ( ami nem a képességeid határolnak hanem az OBI ) akkor venned kell olyat ami ezt tudja adni..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
: ''fehérre mázolt, piros csíkos obit '' csak 1-2 L -es típus 17-40 4L , 24-70 2.8 L, 50 1.4 L ez nem fehér színű és még is L. ( feketék piros csíkkal! )