Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
molnarpeter #14605 üzenetére
Ha alaplap gond lenne, akkor az összes módnál hibás lenne.
Akkor még marad a szoftver gond.
Próbáld letörölni a nyomtató szoftverét, fizikailag is kitörölni a mappákat, majd újra telepíteni. Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy hátha van a beállítások között RAW nyomtatás beállítása lehetőség. -
atala
addikt
válasz
molnarpeter #14601 üzenetére
Igen, a PGBK patront csak a dokumentumokhoz használja. Viszont a fej beállításnál általában külön állítjuk a fekete fej részt, és külön a színeset. Ezért kérdeztem, hogy próbáltad-e állítani.
Nem régen, én is azt vettem észre, hogy elcsúsznak a vonalak. Nagyon el volt állítódva a fej. Most tökéletes.Közben megnéztem neked, felhasználói kézikönyv, 62. oldal. Ott írja hogyan kell a fejet beállítani.
-
atala
addikt
válasz
molnarpeter #14589 üzenetére
Lehet a nyomtatón fejet állítani szoftveresen? Fej beállítás vagy ilyesmi. Az segíteni fog.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #14589 üzenetére
Kieg: csak a PGBK ilyen, a többi szín/patron jó.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #14420 üzenetére
Kicsit up-olnám a kérdést. Kapott a nyomtató új fejet és patronokat, de továbbra is szellemképes minden. Két géppel, win és linux alól is ugyanez, illetve alsó és felső tálcából szintén csinálja. Tisztítás kellene talán valahol, vagy vezérlésbeli gond lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest