Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
BLUE TORNADO #19038 üzenetére
A patronját egyszerűen lehessen itthon is tölteni fekete tintával.
'90-es években és a 2000-es évek elején volt ez divat.
Az akkori igénytelen, legfeljebb 600 dpi-s nyomtatóknál ez még elég elfogadhatóan működött. Modern nyomtatók sokkal kényesebbek, könnyebben beszáradnak, nem mindegy a tinta minősége, cserébe sokkal nagyobb felbontásra képesek. -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #19022 üzenetére
Senki?
-
draco31
veterán
válasz
BLUE TORNADO #17318 üzenetére
Nekem korábban MP210-esem volt, 3-4 évente vettem bele új patront, közben meg töltöttem. Akkor cseréltem, ha már sehogy sem tudtam kiütni belőle az csere kérést, vagy már olyan rondán nyomtatott.
-
geza844
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #12736 üzenetére
Amit eddig néztem, ott a gyári patron nem igazán volt olcsóbb eBay-en. Az utángyártottat talán megérheti. Nézd meg az www.aliexpress.com-ot is, ott nem csak az eladókról vannak vélemények, hanem a termékekről is. Így különbséget tudsz tenni egy egyébként megbízható eladó jobb és rosszabb minőségű termékei között is.
-
nap
addikt
válasz
BLUE TORNADO #12691 üzenetére
Fejtisztitás, aztán nyomtass 2-3-szor egymás után olyan nagyfelületű képet, ahol a színek tisztán jelen vannak. Ha nem javul meg, akkor mégsem a hozzávaló tintával töltötted fel.
@wrox: Jó eséllyel kukás lesz.
Neten vannak hozzá varázslások, hogy bekapcsoláskor melyik gombot kell nyomni mennyi ideig, de nem biztos, hogy megjavul tőle. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
BLUE TORNADO #12635 üzenetére
Akkor a fúvókatesztnél nyomtat feketét? Mert ha nem akkor vagy be van száradva, vagy levegős.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
BLUE TORNADO #12633 üzenetére
Az érdekes lenne, mert minek tisztogatná a fekete fúvókákat, ha nyomtatásra nem használja? A színes fúvókákat pedig biztosan nem tisztítja fekete festékkel... Nem tudom csak gondolkodom!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
BLUE TORNADO #12629 üzenetére
Erre: "Printing a Color Document in Monochrome" keress rá a kézikönyvben, igaz hozzáteszi, hogy: "During Grayscale Printing, color inks may be used as well as black ink.
"
Szerk.: bár azért azt furcsállom, hogy csak a színeset akarja használni.[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
válasz
BLUE TORNADO #12629 üzenetére
Egyet tehetsz: veszel bele színeset. Nem fogja használni, de anélkül nem nyomtat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest