Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Czimby #18260 üzenetére
Árukeresőn néztem róla véleményt. Nem sok jót írtak róla, és nem is mostanában, így mondhatni már akkoriban leírták hogy elég hamar beadja a kulcsot, és hasonló este is van írva ott is mint te is írtál.
Jómagam is egy 2010-es színes Canon lézernyomtatót váltottam le, mert nekem az alaplap hibás lett, és már nem kapható hozzá ami bene van.Ui: Egy gyors kérdés az új nyomtatómmal kapcsolatbab nekem is lenne. Ugye ezen már van RJ45-ös csatlakozó is és wifi is. Én utóbbival kapcsolódtam a hálózatra, és a routerben le is fixáltam az IP címet neki. Mardahat wifin vagy jobb ha összekötöm kábellel inkább? Fél méterre van a nyomtató a routertől tehát a táv nem probléma.
-
gardener
senior tag
Wordben a fekete nyomtatása fekete patronból megy. Kép nyomtatásánál valószínű a többi színből keveri ki a feketét. Nézd meg,hogy a patron a helyén van e rendesen, esetleg a fejet is vedd ki,nézd meg nincs-e piszok az érintkezőkön! Patronon is nézd meg,hogy a tetejéről rendesen letépte-e a cimkét! Csinálj egy fejtisztítást a karbantartás menüből. Ha ez sem segít ,akkor gyorsba vissza! egyenlőre több ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest