- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy nyomtatni szeretnék km óra számlapot tintasugarassal ,de a legelső amit nyomtattam fotó papírra az nem igazán bírta a párát elmosódott
,na most a kérdés, létezik -e olyan fólia pl írásvetítő fólia fehér színben, aminek a hátoldala öntapadós,vagy van egyáltalán ,olyan fólia aminek a hátoldala öntapadós fehér színű és tintasugarassal lehet rá nyomtatni,
vagy egy másik kérdés, hogy tudom a fotó papírt nyomtatás után teljesen vízhatlanná tenni
Előre is köszönöm ha tud valaki ez ügyben segíteni -
C_hris
tag
válasz
Csavarnyuzo #7846 üzenetére
Közben kiderült az volt a probléma, hogy szerinte üresek voltak a színes tonerek, ezért addig nem volt hajlandó nyomtatni amíg azokat ki nem cseréltem, nem számított hogy amit nyomtatni akartam az csak sima szöveg lett volna. Elég szemetek a nyomtatógyártók hogy bizonyos kinyomtatott lap után ők eldöntik hogy a toner már üres, lehet hogy majd meg kell buherálni a nyomtatót hogy ne így működjön.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #7846 üzenetére
Sziasztok!
HP LaserJet 4100 nyomtatóm van. Észrevettem ha egy lapot többször átküldök/nyomtatok a gépen, (pl: próbálgatok pozicionálni a sarokba egy szöveget) akkor a lap teljes egészében vagy nagy részében picit fekete lesz. Olyan mintha a festékport finoman "eresztené" a gép. Ha csak egyszer nyomtatok az oldalra, akkor semmi gond.
Ez mitől lehet?
Valamilyen teszt, javító oldallal, takarítással, vagy egyéb mechanizmussal kezelhető, vagy valami csere érett?
Válaszokat köszönöm előre is. -
Mikisys
őstag
válasz
Mikisys #7834 üzenetére
Némileg módosult a helyzet, inkább Epson BX535WD lesz megvéve, miután élőben is megtekintettem a nyomtatókat.
Igen! Muszáj élőben megnézni a gépet, hogy mit is akar megvenni az ember, nem elég a neten megnézni a képét, ami gyakran csalóka.
Ez a BX masszívabbnak tűnik, kicsivel nagyobb gép és alul van a papírtálca, ami eleve jobb megoldás, mint a felülről beejtős.( Majd kiderül, persze.)
Majd spórolósan nyomtatok és így a megmaradt pénz az árkülönbözetet fedezi, a kisebb és a nagyobb tipus között, mert nem veszek mindjárt egy garnitúra patront hozzá.
Néztem az adataikat, sok webhelyen egészen eltérő adatokat olvasni, nem tudom, hogy mi az oka? - direkt megtévesztés, vagy hanyagság, a kereskedők részéről? Miért?Üdv!
-
C_hris
tag
Sziasztok,
Van egy Samsung CLP 310-es nyomtatóm ami mindig papírelakadást jelez, ezért nem hajlandó nyomtatni, de ha hosszan nyomom rajta a gombot, akkor kinyomtatja szépen a tesztoldalt.
Állítólag ha cserélem benne a Photo Interrupter -t (0604-001393) az megoldja a problémát, szerintetek működne ez? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
szabol1
csendes tag
Helló!
HP 2050 nyomtatóval kerekedett a következő gondom.:
Miután megvettem nyomtatót a demó patront 1x töltöttem, majd vettem újat (gyári HP) 2x töltöttem, majd megint új, és csak üres lapot ad. Mi lehet a baja? -
missgrace
csendes tag
Hello!
Az lenne a gondom, hogy az epson stylus nyomim üres lapot nyomtat. Egy éjszakát már ázott alkoholban, tisztán látom a festékszóró lukakat is. Már jópár fejtisztítást elvégeztem Attól tartok, hogy csak a festéket pazarlom.. Valakinek tippje? -
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Cégnél elkezdett csíkokat nyomtatni a papírra két Kyocera nyomtató. Mnden rendben van az iratokon csak annyi, hogy függőlegesen csíkozott az egész lapon. Gyenge alkoholos tisztiítós zsebkendővel megpróbáltuk megtörölgetni a fényhenger feletti kisebb hengert. Egy két oldal erejéis el is tűnt majd egyszer csak még rondábban, most már a lap hátsó felén is tiszta maszat a lap, de nem most már nem is függőleges csíkok vannak hanem inkább maszatok itt ott. Mit csináljak szerintetek? Hogy kell megpucolni vagy mi okozza ezt?
Köszi.
-
Firehand
tag
Szia. Köszönöm a tanácsokat. Nem gond a gyári tinta, én most is csak azt használok. A megbízhatóság a legfontosabb. A HP-vel már megégettem a kezem. A régi nyomtatóm első patron cserénél alaplapi hibás lett. Kicsit elbizonytalanított a HP-vel kapcsolatban. De ha azt mondjátok, hogy jó akkor hiszek benne. Köszi
-
zka67
őstag
-
Dinter
addikt
Üdv. Rendeltem Epson Stylus SX235W nyomtatóhoz utángyártott tintákat. Három ugyanolyan van, ill. egy különböző, a kék. Küldtek egy papírt, írtak utasításokat az utángyártott patronokhoz. Azt írták, hogy ne használjam az eredetivel együtt ezeket, de más utángyártottal se. De akkor miért 2 különbözőt küldtek?
Másik: Dobozon azt írja, hogy 2 évig használható gyártás után a festék. Ez a különböző, kék, 2010/11-es, aminél már rég lejárt a 2 év. Ez probléma? A nyomtató eredetinek jelzi a patronokat, és a tényleg eredeti kéknek megmaradt a még 1/4-e. Azt nem használhatom helyette?Ettől eltérő: Nyomtatni akarok egy fényképet, de ez valamiért mindig narancs árnyalatú. Most fullon van a tintaszint, úgyhogy az nem lehet kevés. Mit lehet elállítani? (Bár a nyomtatási képben még rendesen mutatja, ahogy kellene lennie.)
-
Core2duo6600
veterán
A Canon Pixma IP 7250 essel kapcsolatban:
Hogy a bánatban lehet elérni azt, hogy amikor cd re nyomtatól, akkor ne ugasson folyamatosan, hogy mit hova tegyek, hanem induljon el a nyomtatás és kész ...
Nagyon idegesítő. -
zka67
őstag
válasz
Firehand #7829 üzenetére
Gondolom az olcsó alatt azt értetted, hogy utángyártott/töltött patronnal is működjön.
Ez a nyomtató működik mindegyikkel, de havi 20-30 laphoz nem ajánlom neked az után-patronokat. A patron negyedét sem fogod elhasználni, mire végleg beszárad. Az eredeti 301-es fekete patron 190 oldalra ~3200 ft, a 301XL-es 480 oldalra ~6800 ft. Még az XL-est sem ajánlom neked, csak a simát, azzal is 6-8 hónapig nyomtatgathatsz. De talán lehet, hogy megéri az XL-est venned, legfeljebb kidobod, ha tönkremegy mielőtt kifogyna. 16-20-24 hónap alatt előfordulhat, hogy ez is beszárad.Fotópapírra ez a nyomtató is fotó minőségben tud nyomtatni.
A többi kritériumodnak is tökéletesen megfelel.
-
taxi
aktív tag
Végleg meghalt az IP 5200. Tudtok ajánlani helyette olyat ami lemezt is nyomtat, ill. patron (chip) csere szempontjából gazdaságos?
-
Firehand
tag
Sziasztok!
Valószínűleg új nyomtató után kell néznem, sajnos. Tudtok nekem 1-2 típust ajánlani.
Amire kell:
-havi 20-30 lap fekete-fehér nyomtatás,
-havi 1-2 lap színes, vagy még ennyi sem
-multifunkciós (bár ez opcionális, mert van egy lap olvasom és az jó)Elvárás:
-szeretném ha wifis lenne
-olcsó fekete-fehér nyomtatás
-strapabíró márka legyen és persze olcsó
-A4 lap méretig
-(esetleg címke készítés)
-a színes is azért élvezhető legyem, de nem kell fotó minőség a jelenlegivel is csak 1-2 képet nyomtattam ki.Köszi előre is.
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
HP DeskJet F4210 ilyen nyomtatót ajánlott valaki nekem cserére egy termékemért. Mennyit ér ez kb? Mennyiért tudnék hozzá legolcsóbban patronokat?
-
Joxy20
csendes tag
Hali, kicsit megkésve, de nem volt alkalmam felnézni... kijön középre a patrontartó, jelzi is hogy benne vagy vagy nincs. Leszedtem a tetejét a nyomtatónak szétszedtem, kondik jók benne, égést nem találtam az nyákokon, amit tudtam kipucoltam benn, de semmi. Szerintem jöhet a végső ötlet (kivéve ha a kuka az
)
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy canon mg5250 nyomtatóm. Ha wifi hálózaton keresztül akarok nyomtatni vele, akkor nem mindig sikerül. Elkezdi a nyomtatást, majd valamiért abba hagyja, megszakítja a hálózatot, sőt még az internet kapcsolatomat is. Így viszont elég sok lapom kárba vész és eléggé idegesítő.
Valaki találkozott már ilyen hibával?
Most ez írta ki éppen:
-
slayer93
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy az ismerősömnek van egy hp deskjet 1050 j410-es nyomtatója és nem akar nyomtatni. A harci helyzet konkrétan az, hogy elmondása szerint kb 2 percig felismeri utána meg azt írja, hogy nincs ilyen, próbálta több usb portban is, de csak a bal oldali a működő a jobb oldalt fel sem ismeri(minden mást igen).
Decemberben lett véve és a driver lemezről lett feltéve a driver.
Mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítségeteket.
Márk
-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat
-
-
Julcsika1
tag
Üdv!!
segítséget kérnék KonicaMinolta magicolor 1600W-s nyomtató, képegység vége hibaüzivel leállt,
a kérdésem a következő: lehet valamilyen furmánnyal lenullázni- opc henger jónak tűnik- vagy muszály új dobegységet tenni bele???
nem lenne jó nagy összeget beruházni főleg mivel más baja is lehet, de a festékek állapota 86-60%-osak, kár lenne kidobni.
előre is köszi szépen!!! -
chungee
addikt
Napot!
Sok éves tintasugaras nyomtatóról van szó utángyártott patronnal ilyet csinál. Mi lehet a baj
HP Deskjet 3650
-
SirKero
őstag
válasz
Csavarnyuzo #7812 üzenetére
Nem megy ez úgy sem
Másoltam átírtam de ugyan az
Most ezért vegyek egy másik cuccot amit egy évben párszor ha használok -
taxi
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #7788 üzenetére
Hát szomorú vagyok.
Kiszedtem a tápot, megmértük, semmi baja. Mégsem tudom bekapcsolni fejjel, fej nélkül sem.
-Nincs több ötleted? -
=Thor=
tag
válasz
Csavarnyuzo #7808 üzenetére
Remélem nem fogja...
Még egyszer köszönöm! -
Firehand
tag
Sziasztok!
Canon ip2500 nyomtatómmal van baj. Alig akar nyomtatni. Elindítom a nyomtatást, majd a nyomtató átküldi az üres lapon saját magán, majd arra hivatkozik, hogy elakadt a papír, de nincs is benne. 3-4 próbálkozás után nyomtat, de van olyan amikor behúz egyszerre több lapot is és ez miatt elcsúszik a nyomtatás (gondolom nem tudja elég gyorsan maga előtt tolni a vastagabb, több lapból álló pakkot)
Van, hogy elindult a nyomtatás, de nem húzott be papírt csak elkezdett nyomtatni. És nem a lapra, hanem a műanyagra nyomtatott a buta.... -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SirKero #7811 üzenetére
Ha a letöltött file-t nem elindítod, hanem kicsomagolod, akkor a driver mappában meglesz a hiányzó file, amit a képen linkeltél, csak a kiterjesztését kell kiegészíteni. Bár ez elég barkács, de volt már hogy bejött. (Szinte biztos, hogy még több file-t fog hiányolni, de azok is ott vannak.)
-
SirKero
őstag
válasz
Csavarnyuzo #7810 üzenetére
Letöltöttem amit linkeltél ( de ezt már tegnap is letöltöttem a lexmark oldaláról meg még egy csomó helyről ) uninstaláltam a fen lévő progit újraindítottam gépet és elindítottam a X 1100 setup exe-t. Csatlakoztattam a nyomtatót amikor kérte és a végén azt írta ki hibának minek a képét feltettem. De nem megí
-
SirKero
őstag
válasz
Csavarnyuzo #7807 üzenetére
-
SirKero
őstag
-
=Thor=
tag
válasz
Csavarnyuzo #7803 üzenetére
Köszi a tegnapi segítséget!
Úgy néz ki Murphy közbeszólt!
Mielőtt hívtam volna a szervízt ma, még egy próbát tettem és minden tökéletesen működött... -
=Thor=
tag
válasz
Csavarnyuzo #7803 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem, hogy szerinted ez nyomtatóhiba lesz-e?
Mert ha nem, akkor ránk vernek egy csomó kiszállási díjat...Várjunk:
Viszont, ha bejelentem az érintőpanel hibáját is, akkor az már tuti a gép hibája... -
Csavarnyuzo
őstag
-
=Thor=
tag
válasz
Csavarnyuzo #7801 üzenetére
Köszi a linket...
- igen, másik gépről ua.
- csak én voltam ma bent, tuti nem nyúlt hozzá senki...
- firmware gond? csak úgy hirtelen a semmiből?
- panel => ennek ilyen érintőképernyős kezelőfelülete van és feltűnt, hogy ha megnyomok egy gombot a mellette lévő gomb nyomódik meg...Igen, újraindítás megvolt + egy órára kihúztam az áramból is.
Szerinted tudok vele én valamit kezdeni vagy holnap hívjam ki a szervízt?
(Csak nehogy azt mondja nem a nyomtató a hibás és fizessünk neki kiszállási díjat...)
(Karbantartási szerződése van az irodának velük) -
Csavarnyuzo
őstag
A jó link a képhez.
Nem vágom a Ricoh-t de tipikus gondok:
- nem megfelelő driver -elvileg kizárva, mert több gépről próbáltad-
- az eszköz hibás beállítása - simán elnyomkodhatja bárki -
- firmware gond
- panelhiba
Újraindítás volt már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest